Hitna DISKVALIFIKACIJA! Kristijan i Emil IZBAČENI iz Bele kuće, oglasio se Željko Mitrović: Ni minimum tolerancije za nasilje!

Autor:

Zadruga

02.10.2022

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijan Golubović i Emil Kamenov diskvalifikovani.

Hitna DISKVALIFIKACIJA! Kristijan i Emil IZBAČENI iz Bele kuće, oglasio se Željko Mitrović: Ni minimum tolerancije za nasilje!

Foto: N. Pančić

Veliki šef obavestio je zadrugare i čitavu javnost da su Kristijan Golubović i Emil Kamenov diskvalifikovani iz ''Zadruge''.

- Kako televizija Pink, ja lično i kompletna Pink Media grupa vodi sveopštu borbu protiv svakog oblika nasilja, to podrazumeva i apsolutno neutralisanje svakog oblika nasilja i u rijaliti programu Zadruga! Nema više ni minimuma tolerancije! Doneo sam odluku da se hitno diskvalifikuju Kristijan Golubović i Emil Hamenov! - napisao je Željko Mitrović na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
GAGA

02.10.2022 16:36

👏 UROŠE TA DVA NOSOROGA JE ODAVNO TREBALO STAVITI NA MESTO . U PRDEKANU BRE ODATLE NE TREBA DA IZLAZE BRE ,ONAJ MAČO KO KURVA SE ZALETEO KADA SE UROŠ SAGEO PA IZ SVE SNAGE ,A ONAJ ODVRATNI BUGARIN KO I DEDA MU, ROD MU NJEGOV PRLJAVI. SMO NAPRED URKE SAD ON DVE SVINJE I ONOG LICKAVOG MAKEDONCA NA TENANE.

Toma

02.10.2022 16:59

Izbacite i nasilnika Urosa.