UROŠ ĆERTIĆ UMALO POGINUO ZBOG BIVŠE! Hteo da joj priredi IZNENAĐENJE, pa jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Autor:

Zadruga

02.10.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aktuelni zadrugar Uroš Ćertić poželeo je jednom prilikom da napravi za svoju tadašnju devojku ljubavni gest, koji ga je umalo koštao života.

UROŠ ĆERTIĆ UMALO POGINUO ZBOG BIVŠE! Hteo da joj priredi IZNENAĐENJE, pa jedva izvukao ŽIVU GLAVU!

Foto: ATA Images

Naime, kako bi iznenadio svoju tadašnju izabranicu, Uroš se odlučio na potez zbog kog je jedva izvukao živu glavu.

- Za jednu od naših mesečnica vozio sam se motorom putem kojim znam da Jovana prolazi taksijem ili prevozom i ispisao sam sprejem JPVT (Jovana Pisarov volim te) svuda gde može da vidi. Istina, zamalo nisam poginuo na mostu jer je voz prošao pola metra iza mene, ali vredelo je - rekao je Uroš pre nekoliko godina za domaće medije.

 

Foto: ATA Images

 

 

Podsećamo, Uroš Ćertić je pre nekoliko dana trebalo da bude saslušan u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, ali se na istom nije pojavio, niti opravdao izostanak.

- Kaskader danas nije došao na saslušanje i zbog toga će biti naloženo policiji da ga dovede na sledeće saslušanje - rekao je Kuriru neimenovani izvor.

Ćertića je, podsećamo, napustila nevenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nasilja, zbog čega je i trebao da bude saslušan. Ona ga je prijavila u martu prošle godine, a navela je da ju je uz pretnje čupao i davio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading