"UBIĆU TE, TI SI MRTAV ČOVEK" Bugarin nasrnuo na Ćertića, uputio mu nikad JEZIVIJE PRETNJE SMRĆU uživo u programu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

01.10.2022

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emil Kamenov uputio je Urošu Ćertiću ozbiljne pretnje uživo u programu!

"UBIĆU TE, TI SI MRTAV ČOVEK" Bugarin nasrnuo na Ćertića, uputio mu nikad JEZIVIJE PRETNJE SMRĆU uživo u programu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom porodičnog sastanka došlo je do fizičkog obračuna Uroša Ćertića i Bugarina Emila Kamenova, zbog ukradenog sata, koji je napokon otkrio ko ga je uzeo. 

 

- Za mene su to osobe koje padaju pod uticaj tuđeg mišljenja, i ponavljaju tuđe reči kao papagaji. napadaju jake igrače kao što su Aleks, Milica, Mića, Ša, Jelena, a po meni je najgluplja ličnost, balvan koji se šeta i bulji u mene. Glavu dajem da si sam sakrio svoj gumeni satić koji sam ja davnih godina zarađivao na nedeljnom nivou. Ljude kojima si prikolice čuuvao kao ker, ja sam dfelio kadar - rekao je Uroš.

- Dođi u Bugarsku da te is*aram - vikao je Emil.

- Zovi menadžere, plači, da izađeš napolje! - rekao je Uroš.

- Ne pričaj ti za mene! - vikao je Emil.

- J*bote sat! Dabog da ti ne vratio, ko god ti je uzeo! Marš kući odakle si došao! - uzvratio je Ćertić.

- Ubiću te, da znaš! Ti si mrtvak, da znaš! Pederu jedan! - pretio je Emil. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Van Halen

01.10.2022 18:38

Ovaj propali kaskader se nece smiriti dok ga neko ne zgazi. Ne podnosim nasilje, ali ovaj se brate ramahao da nema dalje. Ima li on tri grama mozga da se spusti na zelju i vidi da je u crnoj rupi.