ON napušta rijaliti za DVA DANA? Zadrugar se poverio cimerima, ne može više da izdrži u "Zadruzi", a evo i zbog čega (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.09.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emil Kamenov ne može više da podnese da bude deo "Zadrugu 6".

ON napušta rijaliti za DVA DANA? Zadrugar se poverio cimerima, ne može više da izdrži u "Zadruzi", a evo i zbog čega (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen

Aktutuelni takmičar šeste sezone rijaliti programa "Zadruga" Emil Kamenov u garderoberu Bele kuće poverio se cimerima da planira za dva dana da napusti najgledaniji rijaliti.  Naime, takmičar ne može više da podnese uslove u kojima se nalazi, pa je rešen i da plati 50.000 evra, koliko je kazna za samoinicijativno napuštanje rijalitija, samo da bi bio kod svoje kuće. 

Republika

Foto: PRINTSCREEN TV PINK

Emil Kamenov želi kući

Mnogima nije jasno zbog čega se Kamenov ovako ponaša, s obzirom na to da je bio upoznat sa tim da neće biti dovoljno hrane za one koji redovno vežbaju. 

Republika

Foto: Youtube printscreen/Zadruga official/Pink Tv

Emil Kamenov

-Nisam dobro, idem, ostaću još 2 dana i idem sa producentima da pričam. Moje zdravlje je važno. Neka me kazne, uzimam stvari i idem, ne mogu više - rekao je Emil Kamenov.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading