NISMO U KOREKTNIM ODNOSIMA, NEMAMO DODIRNIH TAČAKA! Filip Car otvoreno progovorio o Dalili, pa priznao kako bi se osećao kada bi je sreo sa DEČKOM!

Autor:

Zadruga

28.09.2022

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U novoj epizodi emisije "Minsko polje sa Jovanom", voditeljka Jovana Ljubisvljević ugostila je bivšeg zadrugara i cimera Filipa Cara.

NISMO U KOREKTNIM ODNOSIMA, NEMAMO DODIRNIH TAČAKA! Filip Car otvoreno progovorio o Dalili, pa priznao kako bi se osećao kada bi je sreo sa DEČKOM!

Foto: Republika

Filip je sa Jovanom razgovarao o raznim aktuelnim temama, a jedna od njih je konstantno pominjanje njegovog imena u Zadruzi 6, iako nije učesnik, da bi potom otvoreno progovorio o odnosu sa bivšom devojkom Dalilom Dragojević.

Car je ovom prilikom odgovorio na jedno od pitanja sa Instagrama i priznao kako bi se osećao kada bi sreo Dalilu sa novim dečkom.

 

Foto: Republika

Filip Car u emisiji kod Jovane Ljubisavljević

 

- Beograd nije Čikago, moguće je da se sretnemo negde, da li u nekom izlasku, na ulici, tržnom centru, još neki period dok sam ja ovde, neću još dugo boraviti u Beogradu. Nismo ni u kontaktu, a nismo ni u korektnim odnosima, nemamo dodirnih tačaka, ali mislim da nemamo ni zlu krv. Previše se i dobrih i loših stvari izdogađalo da bi bilo ko bilo kome nešto remetio. Meni je žao zbog mnogih stvari koje sam ja učinio njoj, ne znam da li je njoj zbog toga što je učinila meni, ali ja joj želim sve najbolje, želim joj sreću - rekao je Car i nastavio:

 

Foto: Republika

Filip Car u emisiji kod Jovane Ljubisavljević

 


- Možda bi mi malo bilo neugodno. Ipak smo bili 10 meseci, da je sretnem negde, možda pod ruku, kako grli ili ljubi nekog, možda bi mi bilo malo neobično ili čudno, možda bih okrenuo glavu, al ne bi me povredilo, ne bi me dotaklo. Ne bi me pogodilo, jer ja sam tu priču odavno završio - priznao je Car.

A o čemu je još razgovarao sa Jovanom, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (2)

Loading
Cana

30.09.2022 13:26

Ne razumem zašto toliko dižete Dejana, Cara, i Janjuša. Oni su prošlost. Sada je Zadruga 6 i oni nisu više interesantni. Nebih volela da oni uđu

Jovan

25.10.2022 17:48

Dalilu je ostavio iz kompleksa pa sad pati za njom.Dalila ga vise ne zeli.