TAKI SREĆAN ZBOG ĆERKINOG S*KSA! Marinković se oglasio nakon Majine VRELE AKCIJE sa Markom Markovićem!

Autor:

Zadruga

28.09.2022

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se bivši dečko Stanije Dobrojević na žurki pojavio u pratnji Ane Spasojević, jednoj od najvećih zavodnica u "Zadruzi" napokon je pošlo za rukom da ga preotme od svih i posle žurke njih dvoje zatresli su krevet.

TAKI SREĆAN ZBOG ĆERKINOG S*KSA! Marinković se oglasio nakon Majine VRELE AKCIJE sa Markom Markovićem!

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marinković i Marko Marković konačno su imali seks nakon više pokušaja da uđu u neku priču, koju dosad nisu uspeli da realizuju od njegovih silnih udvaračica koje su zadrugari nazvali Kokošinjac.

Iako se bivši dečko Stanije Dobrojević na žurki pojavio u pratnji Ane Spasojević, jednoj od najvećih zavodnica u "Zadruzi" napokon je pošlo za rukom da ga preotme od svih i posle žurke njih dvoje zatresli su krevet.

 

Foto: Youtube.com printscreen

Maja i Marko

 


- Ti si radar, je l' kapiraš, moraš da poradiš na tome - šaputao je Marko Maji, koja je njemu skrenula pažnju na devojke koje ga opsedaju u "Zadruzi 6":


- Ti moraš da poradiš na kokošinjcu koji si stvorio oko sebe!

 

Foto: Youtube.com printscreen

Maja i Marko

 


Čim je osvanulo jutro u kom je glavna tema bilo to što se njegova ćerka smuvala sa Stanijinim bivšim, oglasio se i Majin otac Radomir Taki Marinković.


- Maja nije kriva za njihov raskid, oni odavno nisu zajedno. Sama Stanija mi je rekla da su raskinuli još u februaru. Marko nju ne zanima, pa sumnjam da joj smeta što je on sada s Majom - rekao je Taki, ovoga puta zadovoljan ćerkinim izborom:


- Ja sam uvek uz svoje dete i podržavam je u svemu, a posebno u ljubavi kada je dobar i kvalitetan momak u pitanju. Marka poznajem četiri godine, kao i njegovog rođenog brata. To su divni momci, iz fine porodice, dobro su vaspitani i konačno sam zadovoljan Majinim izborom.

 

Foto: Nikola Mutić

Taki Marinković

 


Inače, Marinkovićeva je još jedan ljubavni odnos započela na tuđim suzama s obzirom na to da je Ana Spasojević ostala uplakana zbog toga što je Marko prvo došao na žurku s njom, a onda je napustio s Majom. Zorica Marković ostala je da je teši, a Marinkovićeva je novopečenom dečku zapretila da se više ne osvrće na kokoške poput nje Anite Stanojlović i Milice Veselinović, koje su ga dosada pratile u stopu.


Subotićka: Veličaju se ljubavnice, a mene sahranjuju što praštam

 

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić

 

Rijaliti-zvezda Aleksandra Subotić našla se u žiži javnosti ovog leta kada ju je nevenčani suprug Predrag Raspopović Peca prevario sa, dotad, najboljom drugaricom starletom Majom Marinković, da bi mu nekadašnja zadrugarka po pucanju letnje avanture prešla preko ove afere.

Ona se tim povodom oglasila na društvenim mrežama, kritikujući medije zbog načina na koji se tretira ova priča, gde je ona predstavljena drugačije u odnosu na Maju.


- Stvarno strašno kako je to Aleksandra Subotić oprostila prevaru. Ovo je prvi put u istoriji Srbije da se uzdiže nečija švalerka ili ljubavnica, neidentifikovani objekat, jer niko ne zna šta je bila. Ko je jedna bedna Aleksandra Subotić da voli, nema ona pravo na to. Moja deca su nebitna, ona ne postoje. Sve je to zbog para. A, znate, švalerka je bila iz ljubavi, velike ljubavi. Kakva je to ljubav bila - istakla je, između ostalog, povređena Aleksandra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (4)

Loading
Ljubica

29.09.2022 15:51

Jaki igrači tek ulaze

Zooor

29.09.2022 16:58

Ako je tata zadovoljan ćerkinim skakačem ko smo mi da komentarišemo?!!

Ja

29.09.2022 20:48

Bravo Majo,osvetlaj Takiju obraz....

Empedokle

29.09.2022 21:11

Tata je srecan zbog "akcija" cerke a samo zbog toga da ne zaboravi tajne zanata.