"Mislio sam da je veće muško, slomio se zbog Viktorije": Najbolji prijatelj diskvalifikovanog Roberta Mitrovića ŽESTOKO OSUDIO njegov potez!

Autor:

Zadruga

27.09.2022

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji prijatelj Roberta Mitrovića nije krio razočaranje zbog njegove odluke da samoinicijativno napusti "Zadrugu 6".

"Mislio sam da je veće muško, slomio se zbog Viktorije": Najbolji prijatelj diskvalifikovanog Roberta Mitrovića ŽESTOKO OSUDIO njegov potez!

Foto: Republika/O. Bogdanović, Zadruga Official youtube.com printscreen

Marko Osmakčić, Robert Mitrović, Viktorija Mitrović

Robert Mitrović, bivši muž nekadašnje učesnice Viktorije Mitrović, diskvalifikovan je iz daljeg takmičenja rijaliti programa "Zadruga 6", a njegov bliski prijatelj nije krio razočaranje zbog njegovog postupka. 

Naime, ranije toga dana Mitrović je pretio da će se otrovati tabletama, pa odlučio da samoinicijativno napusti popularni rijaliti format, zbog čega će morati da plati 50.000 evra, a njegov najbolji prijatelj osudio je ovaj njegov potez. 

-Svi smo razočarani u njega, mislili smo da on može to da podnese, čuo sam se sa njim, ne znam šta mu je uopšte to trebalo. Baš je uradio ono o čemu smo pričali da on nije sposoban za te stvari. Ne može da se nosi sa situacijom, nedostaje mu ćerka, verovatno oko Viktorije ga je sve slomilo. Ali sam baš razočaran, mislio sam da je veće muško i da će to podneti kako treba. Treba da dođe kući da vidimo šta se desilo. Sad ne mogu ništa više da pričam, ako me razumete - rekao je Robertov najbolji prijatelj za Republiku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Robert Mitrović

Podsetimo, sinoć je tokom emisije "Pretres nedelje" putem pisma sopštena odluka Velikog šefa: 

- Poštovani zadrugari, ovim putem vas zvanično obaveštavamo da je Robert Mitrović zbog samoinicijativnog napuštanja Zadruge diskvalifikovan i da će televizija Pink pokrenuti tužbu i od njega potraživati 50.000 eura - pročitao je Milan.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading