DA JE ZAKASNILA POLA SATA, UMRLA BI! Milica Kemez prvi put progovorila o sestrinom GUBITKU BEBE, iznela JEZIVE detalje!

Autor:

Zadruga

16.09.2022

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka je prvi put govorila o traumatičnom iskusvu sestre Mirele.

DA JE ZAKASNILA POLA SATA, UMRLA BI! Milica Kemez prvi put progovorila o sestrinom GUBITKU BEBE, iznela JEZIVE detalje!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša rijaliti učesnica Milica Kemez prvi put je progovorila o potresnim detaljima i traumi sa kojom se suočila njena sestra Mirela kada je izgubila bebu.

Naime, Mirela je ostala trudna sa Adamom Đoganijem, a ljubavni par nikada nije govorio o svom odnosu, pa se samim tim o ovoj tajni sve do protekle noći, ništa se nije znalo.

 

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Milica Kemez

 

Adam je progovorio o teškim trenucima veze sa Mirelom, a njena sestra Milica se sada oglasila ovm povodom i objasnila šta se sve dešavalo, i otkrila da niko od njegove porodice nije bio podrška u teškim trenucima.

Milicom je jedva skupila  ovoj potresnoj temi za nju i njenu sestru.

- Saznala sam za to u oči superfinala Zadruge 4, to je za mene ogroman gubitak bio. Sve vreme je pokušavala da zadrži trudnoću, jednostavno je bilo nemoguće. Dobila je unutrašnje krvarenje za koje je saznala slučajno, na kontroli preko ultrazvuka, gde se sve crnelo i gde je hitno operisana. Da je zakasnila samo pola sata, umrla bi. On i niko od njegovih nije bio uz nju, podršku nije imala. Toliko imam da kažem to tome - izjavila je Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading