OVOG PUTA NEMA S*KSA NI ALKOHOLA! Sanja Grujić priznala da u Zadrugu ulazi NAORUŽANA INFORMACIJAMA, pa spomenula i CARA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.09.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi zadrugari ulaze u karantin gde će boraviti do sutrašnjeg početka Zadruge!

OVOG PUTA NEMA S*KSA NI ALKOHOLA! Sanja Grujić priznala da u Zadrugu ulazi NAORUŽANA INFORMACIJAMA, pa spomenula i CARA! (VIDEO)

Foto: ST/N.MANDIĆ

Sanja Grujić

Sve je spremno za početak šeste sezone rijalitija "Zadruga", koji je zakazan za sutra, u 21 čas, na TV Pink, a učesnici ovog projekta pristižu u hotel gde će do sutrašnjeg ulaska biti u karantinu.

Učesnica Zadruge 6 biće i Sanja Grujić koja je u prošloj sezoni ovog rijalitija upamćena po vezi sa Filipom Carem, sa kojim se upuštala u žestoke akcije ispod pokrivača, međutim, kaže da to ovog puta neće biti slučaj.


- Naoružala sam se informacijama koje ću koristiti u zavisnosti od situacija, i ovog puta neće biti nikakvih simpatija, nikakvih s*ksualnih odnosa, neće biti alkohola - tvrdi Sanja i dodaje da ju je porodica, uprkos ponašanju u prošloj sezoni, ovog puta podržala, jer kako kaže, smatraju da je stabilna i zrela osoba, zbog čega nemaju potrebe za brigom.

- Ovaj put sam zaljubljena, tako da znaju da glupost koju sam napravila prošle godine neću sigurno ponoviti ovaj put!

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading