Oni ulaze u Belu kuću! Novi zadrugari već otkrili ŠOKANTNE detalje iz života, DROGIRALI se, bili u ZATVORU i poznati po NASILJU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.08.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Počelo snimanje profila za ''Zadrugu 6''.

Oni ulaze u Belu kuću! Novi zadrugari već otkrili ŠOKANTNE detalje iz života, DROGIRALI se, bili u ZATVORU i poznati po NASILJU! (VIDEO)

Foto: N. Pančić/Foto: Nikola Mutić

Šesta sezona rijalitija ''Zadruga'' počinje 9. septembra, a novi učesnici koji će se boriti za vrednu nagradu od 50.000 evra danas snimaju svoje profile kojima će se predstaviti publici.

Prva među njima je Tamara Nikolić, poznatija kao di-džej Tamaris, a u Belu kuću ulazi kako bi se promovisala.

- Poznajem bivše zadrugare, Boru, Filipa Đukića, Milana Petkovića... Ulazim radi muzike, da bih što brže uspela sebe da promovišem.

Bivša zadrugarka Ana Spasojević ponovo će se naći u Beloj kući, a kako kaže ulazi da ponovo bude svoja kao i prethodne sezone.

- Ulazim da budem ja, kao prošle godine. Ne treba mi nikakva priča - rekla je Ana i dodala da je tužila Marka Osmakčića i Viktoriju Mitrovića.

Damir Tepovac je nepoznat javnosti, ima 42 godine, a priznao je i da je bio u zatvoru, kao i da se drogira.

- Ja sam potrošač, nisam diler.

Još jedan muškarac koji će se možda naći u Beloj kući je Ivan Nešković.

- Imam planove, hteo bih da se promovišem, želim da se bavim muzikom i da budem popularan. Popiću 3-4 rakije pre razgovora, da ubijem tremu, ali trema je ubila mene.

Peti koji se pojavio na razgovoru je Strahinja Trajkovski, koji je odmah potkačio Anu Spasojević i rekao da ima velika usta, pa otkrio šta on ima veliko.

- Ja imam veliku inteligenciju, prag tolerancije, visok sam 180 plus 19cm.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Divno

24.08.2022 12:37

Samo neka skuplja drogeraše alkoholičare i bivše robijaše i one koje se bave najstarijim zanatom pa neka edukuju mlade i biće pola države kao ti dzabalebaroši, Najbolje da zatvaramo fakultete i otvaramo zadruge. Zašto oni koji to osm8šljavaju i odobravaju ne zatvore tamo svoju decu. Gadi mi se na sve to Ne verujem da ćete ovo objaviti.

Odgovori 10 1
Jelenko

24.08.2022 14:57

Sve moj do mojega. Svi nemoralni i nenormalni.