Otkrivene MORBIDNE PORUKE uživo u emisiji: Majka Dalile Dragojević pretila Lepom Mići - NEKA CRKNE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.08.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozne poruke Emine Mujić upućene Lepom Mići!

Otkrivene MORBIDNE PORUKE uživo u emisiji: Majka Dalile Dragojević pretila Lepom Mići - NEKA CRKNE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Youtube.com printscreen

Lepi Mića otkio je da mu je majka Dalile Dragojević Emina Mujić pretila, te je pokazao i poruke koje je dobijao od nje.

 

- Ja sam u pravu za sve stvari, ja sam bio napadnut kako štitim lik i delo Dalile Dragojević, do momenta dok se nisam uključio u emsiju. Sada sam napadnut od majke Dalile Dragojević koja je klela Đedovića, Sandru mene i Dejana. Ja nisam ni na čijoj strani - rekao je Mića pa je Darko pročitao poruke Daliline majke.

- Neka crkne svako ko je učestvovao u razvodu. Neka crknu svi koji su radili protiv Dalile, i veličali onog Dejana, i ti i ona smrdljiva trojka da bog da svi plakali kao ona sada. Je*em ja mater svima, i tebi i Đedoviću i Rešićki - pročitao je voditelj.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

 

- Meni je petila i Dalilina kuma, a niko nema pravo da meni nameće svoje mišljenje. Ona je mene vređala i napadala a ja ni ne znam ko je to - rekao je Mića.

- Da li se plašiš tih kletvi? - upitao je Darko.

- Ma ja sam čist, mene to ne zanima. Dalila se nikome nije mešala u brak, ona se us*ala sebi u život i zato se razvela. Ona je prevarila Dejana, on se onda pomiro sa njom i imali su se*s, a onda se desilo opet sa Careme, ja ne znam šta ko priča o meni - rekao je Mića pa dodao:

- Nisam kao neko da uzimam od fanova, ja fanovima pomažem, ja osnivam fond za ljude koji nemaju dovoljno, pa nek dragi zadrugari svi uplate po 50 evra da pomognu.

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Ana

19.08.2022 08:36

Veliki primitivizam i sramota Emine Mujić. Sada je jasno kakav je odgoj inala Dalila Mujić. Da nije bilo trojke koju proklinje Emina ( Đedović, Rešić i Mića ), Dalila bi davno prije kraja završila svoje učešće u Zadruzi i to prolaskom kroz staklo , razbjanjem vrata ili bi pijana ležala u nekom blatu u ekonomskom dvorištu. Oni su Dalili tešili, smanjivali histerične ispade i razgovorom dovodili u razumno stanje ili je treznili. Nije "trojka" jahala Cara u izolaciji, hotelu ili pred punom sobomm ljudi..Sram vas bilo Emina i Dalila Mujić. Husu su smirili euri i pomogli mu da zaboravi sramotu koju mu je priredila ćerka. Kakvi su oni ljudi??

Danica

19.08.2022 20:29

Kakav je to ološ,smrad , dve nosate kalasture dugih poganih jezicima, dve amoralne zenturace, a ova mladja mujicka obična lopurda i nimfomanka,za pare bi prodala i majku i oca koliko god da su loši ili dobri, a svakako su svi jedno zlo!!!!! Dejan se resio bede , bravooo Deki.