TAJNI PLAN ZA POMIRENJE: Otkriveni svi detalji, Dalila i Dejan se zbog OVOGA još nisu RAZVELI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

12.08.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Huso Mujić otkriva tajni plan da se Dalila Dragojević i Dejan Dragojević pomire!

TAJNI PLAN ZA POMIRENJE: Otkriveni svi detalji, Dalila i Dejan se zbog OVOGA još nisu RAZVELI! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Otac Dalile Dragojević, Huso Mujić otkrio je tajni plan pomirenja sa Dejanom Dragojevićem. Naime, Huso je oduvek bio privržen Dejanu, ali je sve puklo kada je on izgovorio, po mišljenju Dragojevića, ružne stvari o sadašnjoj devojci Aleksandri Nikolić još tokom trajanja rijalitija ,,Zadruga 5". 

Huso je sada u jednom intervju otkrio šta će biti sa kućom, koju su zidali i stekli tokom bračne zajednice:

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram slike

- Ja sam rekao, biće kako se oni dogovore, a oni su se dogovorili da neće ništa. Dejan kaže da njega tu ništa ne zanima, uzeo je samo auto, neće ni da spava tu, znači neće ni kuću. Imaju i to suđenje, oni još nisu razvenčani. Ja sam znao da to ne može proći tako kad su potpisavali onaj papir. Nego, da li si čuo za onaj tajni dogovor za pomirenje Dejana i Dalila, ima tajni plan produkcija - govori Huso, te otkriva da li bi voleo da se pomire:

Foto: Nikola Mutić

Huso Mujić intervju

- Ne znam, svašta je moguće. Normalno da bi voleo. Volela bi i ona, kada je došla, oboje smo plakali. Ipak je on bio tu sa nama pet godina, a sada kad je ona došla, prazna njegova stolica, upraženja jedna karika u lancu. Nije nam bilo zgodno, ali eto. Ako i ne bude moglo, nikom ništa, želim mu sve najbolej u životu. Ako želim njemu zlo, nek meni bude - rekao je Huso za Star. 

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (4)

Loading
DADA

12.08.2022 12:14

Joj koji je huso folirant lazov odron bre gde su mu deca neka se kani Dejan. Dajete mesta polupismenim primitivcima prevarantima lazovima ma fuj vise