Filip Car našao NOVU DEVOJKU: Dalila kad je bude videla, MOLIĆE da se vrati, ona je ŽIVA VATRA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

01.08.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car našao novu devojku, Dalila Dragojević dobila udarac.

Filip Car našao NOVU DEVOJKU: Dalila kad je bude videla, MOLIĆE da se vrati, ona je ŽIVA VATRA! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Intagram.com

Nakon vesti da je Dalila Dragojević pronašla novog dečka, njen bivši ljubavnik Filip Car uživa sa zgodnom brinetom koja je dobro poznata javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević sa novim dečkom Instagram

 

Naime, u pitanju je atraktivna Hrvatica Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, koja je javnosti postala poznata kao izazovna prodavačica mandarina na ulicama Zagreba.

 

 

Kristina i Car su se pratili na društvenim mrežama i pre nego što je on ušao u Pinkov rijaliti, međutim, nakon napuštanja "Zadruge" počeli su zajedno da provode vreme:

- Filipa poznajem tek nesto manje od mesec dana. Čuli smo se prvo preko Instagrama, a onda smo razmenili brojeve. Pratili smo se i pre "Zadruge" na Instagramu, ali su meni obrisali profil pa se nismo odmah čuli. Ja sam mu se javila s novog profila, pa smo počeli pričati. Stvarno ne bih iznosila sve detalje bez njega i njegovog odobrenja. Na to da li je bilo nečega između nas, naravno da nije. Prerano je za tako nešto. Ja sam javna osoba kao i on i takve vesti se brzo prošire, tako da pazim da što više privatnog života zadržim za sebe, pa tako i u vezi Filipa. Ja stvarno ne mogu reći ni da ću se zaljubiti, a ni da neću. To dolazi samo od sebe. Filipa gledam kao dobrog prijatelja. Meni ne smeta što je on radio na televiziji ili u privatnosti. To je njegova stvar, ja protiv toga nemam ništa. Ne mogu osuđivati dečka kojeg još nisam detaljno ni upoznala - rekla je Kristina za Informer. 

 

 

Atraktivna brineta osvrnula se i na Filipovu vezu sa Dalilom:

- Filip je dobar igrač, po meni. I bez nje je bio u rijalitiju. Bili su u vezi, ali mislim da su više mučili jedno drugo - rekla je Krisrtina.

Kristina je otkrila da li bi ušla u "Zadrugu 6" zajedno sa Filipom Carem:

 

 

- Ja u "Zadrugu" ne bi ulazila. Već sam imala ponudu još za "Zadruzi 3", ali nisam ulazila. Nemam potrebe za rijalitijem. Pa čak i da je Filip u pitanju teško da bih na to pristala. Ja radim only fans i bilo kakva cifra mi ne dolazi u obzir jer imam dovoljno i bez "Zadruge". Ko zna, možda ako Filip opet uđe onda možda, ali samo možda (smeh) - rekla nam je Kristina Mandarina.

Ona je krajem septembra 2020. zatezala kapke u privatnoj zagrebačkoj ordinaciji. Plastični hirurg pomogao joj je da dobije željene 'mačkaste' oči i senzualan pogled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading