Aleksandra napravila KARAMBOL u Budvi, isplivali ŠOK DETALJI! Lupala Peci na vrata, VRIŠTALA i PREKLINJALA ga, on je iskulirao: OČAJNA JE!

Autor:

Zadruga

22.07.2022

05:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić se pojavila Peci ispred vrata.

Aleksandra napravila KARAMBOL u Budvi, isplivali ŠOK DETALJI! Lupala Peci na vrata, VRIŠTALA i PREKLINJALA ga, on je iskulirao: OČAJNA JE!

Foto: Instagram.com

Aleksandra Subotić doživela je prevaru od svog partnera Pece Raspopovića koji ju je ostavio zbog najbolje drugarice Maje Marinković, ali kako stvari stoje, oprostila bi mu sve.

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić

Naime, kako se navodi, ona se pojavila ispred zgrade u Budvi gde on ima stan, a tu priliku je iskoristila dok Maja nije bila u Crnoj Gori.

- Aleksandra je očajna. Ljuta je, ali bi oprostila Peci. Stalno priča kako je potreban njihovoj porodici. Više je ljuta na Maju. Njih dvoje, otkako se saznalo da je u vezi s njenom drugaricom, nisu su videli. Ona očajnički želi da razgovara s njim. Zato je otišla do zgrade u kojoj on ima stan - kaže izvor za Kurir i nastavlja:

Republika

Foto: Printsrkin: Instagram/aleksandrasubotic_blog

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

- Tamo je nastao haos. Verovala je da će porazgovarati s Pecom, ali je naišla na blokadu. Zvonila je, lupala na vrata, ali joj on nije otvarao. Ona je bila ubeđena da je tu. Nije odustajala lako. Dugo se nije sklanjala odatle, maltene je kampovala ispred zgrade samo da bi ga ulovila. Nije prestajala da zvoni, da ga doziva, da vrišti, ali svi njeni pokušaji da se sretne oči u oči bili su bezuspešni. Na kraju je shvatila da samo gubi vreme, pa je otišla - završava izvor.

Republika

Foto: instagram.com/majamarinkovic

Peca Raspopović u vezi sa Majom Marinković

Kako dalje izvor navodi, Peca je odlučio da se ne viđa sa Aleksandrom, ispuniće joj sve, neće ostati na ulici, ali ne želi nikakav kontakt sa njom, kao i da stalno ponavlja da se prevara nije dogodila jer već dugo njih dvoje nisu zajedno. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Miki

22.07.2022 13:01

E sada vidiš kako je bilo tvojoj Ljubi kada si joj preuzela momka.Sve se vraća sve se plaća