DALILA ULAŽE U SEBE 10.000 evra: Zadrugarka nakon kraha braka sa Dejanom menja LIČNI opis (VIDEO)

Autor: Marko Pantić

Zadruga

11.07.2022

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila je rešila da novac od honorara uloži u svoj izgled

DALILA ULAŽE U SEBE 10.000 evra: Zadrugarka nakon kraha braka sa Dejanom menja LIČNI opis (VIDEO)

Foto: N.Mutić

Učesnica Zadruge 5, i drugoplasirana takmičarka Dalila Dragojević, u rijaliti je ušla kao supruga Dejana Dragojevića. U rijalitiju joj se desila ljubav pa je pet godina braka obrisala iz svog života kao da nikada nisu ni postojale.

Dalila i Dejan ako je sudeći po društvenim mrežama imali su skladan brak, ali je inicjalna kapisla za pucanje ovog odnosa bio Filip Car koji se zaljubio u Dalilu. 

Republika

Foto: Nikola MUtic

Dalila Dragojević

 

Nakon što su započeli svoj odnos, u Zadrugu je ušla Maja Marinković koja je vezu Dalile i Cara razbucala ko mače muškatlu za samo par sati. Dalilu su nazivali preljubicom i manipulatorom, ali to njoj nije smetalo već je gurala do samog kraja svoju viziju. 

Foto: Nikola MUtic

Dalila Dragojević i Dejan u borbi za prvo mesto

 

Dalilin otac Huso Mujić i majka Emina često su se oglašavali na ćerkine situacije u Zadruzi, ali je ni jedno ni drugo nisu sačekali kada je rame uz rame na sceni stajala i borila se sa bivšim suprugom za prvo mesto. 

Republika

Foto: N.Mutić/Printskrin

Dalila Dragojević, Filip Car i Huso Mujić

 

Dragojevićka je tokom rijalitija imala velike planove. Želela je da se oproba kao voditeljka, ali je nakon Zadruge odlučila da ode na remont. 

- Posle "Zadruge" idem na remont kod plastičnog hirurga! Prvo ću da ugradim silikone u grudi kako bi mi haljine lepše stajale. Onda ću ponovo da operišem nos, jer želim još da ga suzim i smanjim. Zategnuću kapke i podići jagodice. Razmišljam i da isturpijam bradu kako bih imala lepši oblik lica... Naravno, staviću i botoks, da se sve to lepo zategne. To će me sigurno koštati 10.000 evra, ali baš me briga - rekla je Dalila za medije.

 

Dalilinu izjavu možete pogledati u videu na početku teksta! 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
keks

11.07.2022 12:02

Može i milion da uloži, ali ulaže u rđave i odron temelje. Zlo najveće i najružnije koje se ikada pojavilo u rijalitiju.. Tako da džabe ste krečili..