Evo gde je Janjuš UHVAĆEN sa Majom Marinković: Zadrugar tvrdi da to nije ONA, a slika koja je ODJEKNULA RASKRINKALA JE SVE, pogledajte DOBRO?! (FOTO DOKAZ)

Autor:

Zadruga

21.06.2022

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janjuš tvrdi da juče nije uhvaćen sa Majom, iako devojka pored njega neodoljivo podseća na Marinkovićevu!

Evo gde je Janjuš UHVAĆEN sa Majom Marinković: Zadrugar tvrdi da to nije ONA, a slika koja je ODJEKNULA RASKRINKALA JE SVE, pogledajte DOBRO?! (FOTO DOKAZ)

Foto: Republika/O.Bogdanović, ST/P.Divac

Maja Marinković i Janjuš

Turbulentna veza Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša punila je stupce novina par godina, a da je bila itekako burna u prilog su išle mnoge drame koje su pratile istu.

Naime juče su uhvaćeni na jednom prestoničkom bazenu zajedno, iako Janjuš tvrdi da to pored njega nije bila Maja

Naime, Marko Janjušević tvrdi da na fotografijama zapravo - nije Maja, iako je na prvi pogled deluje da je devojka sa njegove leve strane Marinkovićeva, te je celokupnu javnost zbunio objavom.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Janjuševa objava

 

- Da mi je neko pričao da ću doći na bazen i sresti devojku da neverovatno liči na Maju rekao bih da je lud... - napisao je Januš na Instagramu uz jednu od fotki.

Ostala je enigma da li je on to bez blama slagao, ili zaista nekim slučajem to nije bila Maja, a šta je istina saznaćemo u narednom periodu.

Maja je, podsetimo, nedavno prokomentarisala odnos sa Janjušem.

- Ja sam već navikla da se mnogi ljudi šlepaju preko mog imena, videla sam koliko su hrabri bili kada sam bila deo "Zadruge". Zaista mi medijskog prostora ne manjka, dok već kod drugih nije ista situacija. Ne vidim zašto bi nekome smetalo to što smo se Jaško i ja našli u istom društvu, mi nemamo nikakav problem. Tako da bih od srca ljudima poželela da se bave svojim životom, jer sam ja u mom jako srećna i nikad mi bolje nije bilo u životu, a to nekada zna da boli - istakla je tom prilikom za "Pink".

Republika

Foto: Privatna arhiva

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading