UZNEMIRUJUĆI KADAR u Zadruzi: Osmakčić BRUTALNO ošamario TRUDNU Viki u lajvu, glava joj se OKRENULA, veliki šef je SADA doneo KONAČNU ODLUKU! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.06.2022

08:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Osmakčić ošamario Viki Mitrović!

UZNEMIRUJUĆI KADAR u Zadruzi: Osmakčić BRUTALNO ošamario TRUDNU Viki u lajvu, glava joj se OKRENULA, veliki šef je SADA doneo KONAČNU ODLUKU! (VIDEO)

Foto: youtube printsceen

Nakon što su saznali da je Viki Mitrović trudna, Marko i Mitrovićeva su žestoko zaratili zbog odluke da li će roditi dete ili ne. Okršaj je žestoko kulminirao, a onda se Miki umešao rekavši da je ona jasno rekla ko je i šta je, a da je Marko taj koj je prihvatio tu činjenicu zbog intimnih odnosa, onda je usledio haos kad je Viki opalila šamar Osmakčiću, koji joj je uzvratio do te mere da joj se glava okrenula!

- Ona nije dobra majka već sad, šta će joj dete? On je isto bolesnik, da bi j*bao! Žena je rekla da se k*rva - govorio je Miki.

- Miki, slagala me je. Ona nije rekla da će roditi. Četiri puta mi je rekla da ako se desi - pravdao se Marko.

 

 

- Tad nisam bila trudna! Ti ne znaš jer nemaš dete, nećeš ga nikad ni imati - vikala je Viki, a u jednom momentu Viki je izgubila kontrolu, udarila Marka, koji je odmah uzvratio šamarčinom, ne obazirući se što je u drugom stanju.

Njih dvoje su se žestoko sukobili, zbog čega je Veliki šef doneo odluku da Marka kazni šestomesečnim honorarom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dr "Frojd"

07.06.2022 10:43

Pa sta ako je trudna? Trudnoca je fiziolosko , tj. Normalno stanje, a u konkretnom slucaju , trudnica je NENORMALNA! Zasto nju nije kaznio Veliki sef jer je PRVA udarila samar Marku.? On je samo po inerciji , u afektu , ODGOVORIO istom merom . Veliki sefe mnogooooo si gresio tolerisuci agresiju : Miljani, Dalili , Viki, Maji M. Ne cenzurisite , jer to su sve cinjenice.

Aurora12

07.06.2022 11:17

Njega uopste necu da komentarisem. Reci cu samo "Magarac u Bec, magarac iz Beca". A nje i treba da se odreknu deda i baba jer takav odron se nije rodio. O kakvom radjanju deteta ona prica? Pa ona je svoje dete ostavila kod dede i babe da bi mogla da jurca. Kakvo radjanje deteta. Ovo je sljam kakvog nema. Jadno njeno dete. Usput, kada vec spava sa kim stigne, da li je ona cula za zastitu??????????