SVADBA ĆE SE PRETVORITI U SKANDAL ZBOG NJE: Zorica Marković UPRAVO ULAZI u Zadrugu, poručila da će Dalilu i Aleksandru UNIŠTITI DOKAZIMA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

22.05.2022

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Marković dolazi na imanje u Šimanovce za nekoliko minuta!

SVADBA ĆE SE PRETVORITI U SKANDAL ZBOG NJE: Zorica Marković UPRAVO ULAZI u Zadrugu, poručila da će Dalilu i Aleksandru UNIŠTITI DOKAZIMA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Instagram.com

U toku je veliko slavlje u Šimanovcima, jer se danas Aleksandra Nikolić i Dalila Dragojević udaju za svoje jače polovine Dejana Dragojevića i Filipa Cara. Međutim, Veliki šef pripremio je pravo iznenađenje za zadrugare, za koje oni ni ne slute. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadruga svadba uživo

 

Naime, pevačica i rijaliti zvezde Zorica Marković na Instagram profilu obavestila je svoje pratioce da će uskoro ući na imanje u Šimanovcima i zadrugarima pomrsiti konce. 

- Ovo je moja kumica, vozi Miško belu limuzinu, odosmo u Zadrugu seme ti krvavo! Možete misleti mlade i ja, ne mogu ja da ih ne diram - izjavila je Zorica, a potom isključiva snimanje. 

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Marković Zadruga

 

Ostaje nam da vidimo šta će Zorica napraviti na imanju. 

Detaljnije u nastavku.

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading