Jovana Ljubisavljević PROGOVORILA o odnosu sa Osmanom i Kristinom: Misica PRIZNALA da li i dalje čeka Stefana iz Zadruge, a OVAJ odgovor će vas ŠOKIRATI!

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.05.2022

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Jovana Ljubisavljević za portal Republika.rs otkrila je u kakvim je odnosima sa Osmanom Karićem i da li i dalje čeka Stefana Karića.

Jovana Ljubisavljević PROGOVORILA o odnosu sa Osmanom i Kristinom: Misica PRIZNALA da li i dalje čeka Stefana iz Zadruge, a OVAJ odgovor će vas ŠOKIRATI!

Foto: Instagram

Voditeljka i bivša zadrugarka Jovana Ljubisavljević oglasila se za portal Republika.rs i nakon što se dugo spekulisalo u kakvim je odnosima sa Osmanom Karićem, ali i da li i dalje čeka dečka Stefana Karića da izađe iz rijalitija ,,Zadruga”. Naime, Jovanam nam je otkrila šta se dešava u najpoznatijoj vili na Zvezdari.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

 

-Čitala sam dosta nebuloza, te da sam izbačena napolje, da sam ovakva, onakva, da sam se uvalila u njegovu kuću, ljudi, mi smo počeli da živimo zajedno pre Zadruge, šta tu nije jasno? Mislim, Stefan i ja smo pričali, on mi je sam predložio i zbog obaveza, i zbog svega, zbog nas, da počnemo zajednički život, zašto bi sad iznajmljivali stanove tuđe, kada imamo gde, ili kod mene, ili kod njega, to su gluposti. Ako me pitate da li ga čekam, Bože, naravno! Ja noćima ne spavam, gledam, pratim ga na strimovima, svakim minutom mi sve više nedostaje! Ja vama ne mogu da opišem kakav je to osećaj kada na ekranu gledate voljenu osobu, čujete ga, a on vas niti vidi, niti čuje - govori Jovana za Republika.rs i dodaje sve o odnosu sa Osmanom:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević Zadruga

 

-To se uopšte ne dovodi u pitanje! Osman i ja imamo fenomenal odnos, i Kristina, mi o svemu pričamo, pratimo ga 24/7, navijamo za njega. Osman i ja često zajedno komentarišemo sve šta se dešava, stvarno je idilična situacija, gledaju me kao da sam njihova, a i jesam na neki način. Meni je to prirodno, kao što su moji prihvatili Stefana, tako su mene prihvatili njegovi. Pa nećemo sigurno biti zavađeni ili nešto slično kad nema potrebe za tim.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
DUSICA JURAS

09.05.2022 10:55

DEVOJKO BRAVOOO TI I STEFAN STE JEDINSTVENI ,POSEBNI,BRAVO ZA VASU ISKRENU,POSEBNU LJUBAV.