DENIZ DEJM SUTRA ISPADA IZ ZADRUGE! Nakon spekulacija o promeni pola, OTKRIVENA ISTINA, NJEN PRIJATELJ IZ KLINIKE POTVRDIO SVE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.04.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deniz Dejm je ipak promenila pol!

DENIZ DEJM SUTRA ISPADA IZ ZADRUGE! Nakon spekulacija o promeni pola, OTKRIVENA ISTINA, NJEN PRIJATELJ IZ KLINIKE POTVRDIO SVE! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Za Deniz Dejm se spekuliše da bi već sutra mogla da ispadne iz rijalitija "Zadruga".

Otkako je ova atraktivna Slovenka ušla u rijaliti, pored toga što joj je hobi slikanje za "Only fans", te je time rasurila sve tabue, bila je i trn u oku svojim slobodnim ponašanjem i komentarisanjem bez dlake na jeziku. U početku je pobrala dosta simpatija, da je došlo do toga da su neke njene izjave izazvale zgražavanje nacije, kao i intimni odnos sa Mihićem u udarnom terminu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Deniz Dejm

 

Ekskluzivno za Republiku se oglasio njen transrodni prijatelj, koji tvrdi da je Deniz Dejm ipak i pored mnogo spekulacija promenila pol, kako on navodi menjali su pol u istoj klinici, te za nju iako je pokušala da zamaže oči javnosti ima samo reči hvale, da je kao osoba dobra i požrtvovana, a pol je nekako sled događaja.

Nakon saznanja kontaktirali smo Nenada Lazića koji je od samog starta podržavao i hvalio da nam prokomentariše spornu situaciju, on je u svom stilu odgovorio da je i on promenio mišljenje o njoj koje je imao sa početka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

- Deniz, ne znam, ta devojka je bila toliko simpatična , a sad mi je toliko ogavna da je to neverovatno. Prvenstveno zbog izjave , da su deca odvratna, i da ne želi da okusi čari majčinstva. Jadno zaista. Čuo sam za to da je neki njen prijatelj potvrdio njenu promenu pola. Šta da kazem, pa ako je to istina onda definitivno ima smisla njena jabučica na vratu , njene oštre crte lica i slicno. Pa neka je, svako ima pravo na svoj zivot, samo je imala jako jadne postupke u rijalitiju, da mi je mrsko i da pričam o njoj. Toliko- pa je otkrio da smatra da ona sutra ispada iako on lično smatra da ima još 5,6 boljih kandidata za izbacivanje od nje.

Ona sutra ispada, verujem da bi ostala duže da se nije onoliko ponizavala i javno radila one stvari. Katastrofa po mom mišljenju trenutno sa razlogom, mada zaista pre nje bih izbacio još najmanje 5-6 osoba . Ali sad je pun pogodak za izbacivanje- zaključio je Neca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading