Pogledajte kako izgleda majka Marka Janjuševića Janjuša: Brat Mihailo pokazao šta porodica radi kući dok on u RIJALITIJU slavi rođendan!

Autor:

Zadruga

12.03.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš slavi rođendan u rijalitiju, a njegova porodica gleda ga na malim ekranima.

Pogledajte kako izgleda majka Marka Janjuševića Janjuša: Brat Mihailo pokazao šta porodica radi kući dok on u RIJALITIJU slavi rođendan!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjušević se rasplakao zbog čestitki i fotografija ćerke Krune, a njegova porodica pomno prati svaki trenutak, što je zabeležio Mihailo Janjušević. Janjušev brat pokazao je njihovu majku koja ponosno stoji i gleda šta joj radi sin u "Zadruzi".

Republika

Foto: instagram.com/janujuseviccmihailo

Objava Janjuševog brata

- Ovako stoji pola sata i ponosno gleda sina. Majka me kulira - napisao je on, a onda dodao:

Republika

Foto: instagram.com/janujuseviccmihailo

Objava Janjuševog brata

- Imaš ti još jednog sina majka, pored Marka.

- Imam - rekla je majka Janjuševića i nasmejala ceo Instagram. Inače, zadrugari su posumnjali da je Janjuš dobio poklon i od bivše devojke Maje Marinković.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aja

12.03.2022 18:33

Danas sam videla najveći prostakluk, primitivizam, nekulturu, bezobrazluk.., Dalile Mujić. Ona nije vadila ruke iz kesa sa poklonima koje je dobio Janjušević za rođendan. Izpreturala je i izmešala sve poklone panično tražeći nešto, nije se mogla smiriti dok nije zavirila u svaku kesu, pogledala svaku etiketu, izvadila svaki poklon i nasumice vraćala nazad u kese. Vidljiva je bila Dalilina nervoza. Svaki poklon je uzela u ruke prije nego onaj kome je namenjen i koji bi sigurno uživao sa svojim prijateljima u otkrivanju onoga što je dobio za rođendan. Sramota ogromna, Dalila svaki put pokaže da može još niže pasti. Gde je ona vaspitavana, kakvi su to roditelji. I Miki je bio užasan preturajući po poklonima, a MC Aleks malo rovi po kesama, malo krije banane iza leđa ili trpa za poneti hranu, ona je jako primitivna i koristoljubiva osoba. U jednom momentu par zadrugara gleda u neverici Daliline ruke u Janjuševim poklonima ali Dalilu to ne remeti, ona i Miki se baš osramotiše danas.