SANDRA ČAPRIĆ ŽESTOKO O CARU! Pevačica NIJE ŠTEDELA reči za bivšeg: NA GREŠKE SE NE VRAĆAM, NI NE RAČUNAM GA!

Autor:

Zadruga

24.02.2022

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Čaprić se oglasila povogom Careve izjave da će je praviti od blata.

SANDRA ČAPRIĆ ŽESTOKO O CARU! Pevačica NIJE ŠTEDELA reči za bivšeg: NA GREŠKE SE NE VRAĆAM, NI NE RAČUNAM GA!

Foto: TV Pink

Peta sezona rijalitija ''Zadruga'' u znaku je ljubavi, ali i prevara, te skoro nije bilo ovako turbulentnih odnosa. Filip Car je nedavno izjavio kako će svoju bivšu devojku, Sandru Čaprić praviti od blata, jer kako je rekao ona jedina nije bila greška.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Caru i Sandra Čaprić bili u vezi

Ovim povodom se oglasila i Sandra i dodala da ona njega zapravo ni ne doživljava kao bivšeg partnera.

- Trudim se da budem dobro, al nisam se još oporavila. Što se tiče Cara, on najbolje zna da li će me praviti od blata, ali ne bih komentarisala. Tih par dana što je bilo, ne računam da mi je bio partner. Meni kad je neko greška, ne vraćam se na istu. Prema meni nije ispao fer i korektan, ali tome se treba i nasmejati iskreno... Kao zadrugar je jako namazan, ali nije kao prijatelj sebičan, tako smatram... To što radi sa Dalilom i što je radio sa Majom Marinković... To verovatno njemu prija i on to očigledno voli, tako da svakom sve najbolje. Ne bih poredila nijednu ni sa jednom, jer kao i u životu, sa svakim je različito - priča Sandra, koja je iskreno prokomentarisala i odnos Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić.

Republika

Foto: Republika.rs

Sandra Čaprić o odnosima u Beloj kući

- Odnosa u Beloj kući puno ima iz koristi, tako da ne znam da li će Aleks i Dejan opstati. Možda su se u pogrešno vreme sreli, jer Dejan nije čist sa emocijama - zaključila je Sandra Čaprić za Pink.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading