DALILINA MAJKA RAZOČARANA U DEJANA DRAGOJEVIĆA: Živeo si kao PRINC sve ove godine, previše si se ZANEO!

Autor:

Zadruga

07.02.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić, oglasila se nakon ispovesti bivšeg zeta Dejana Dragojevića u jednoj emisiji.

DALILINA MAJKA RAZOČARANA U DEJANA DRAGOJEVIĆA: Živeo si kao PRINC sve ove godine, previše si se ZANEO!

Foto: facebook.com/Emina Mujić

Dejan Dragojević je pokrenuo pravu lavinu komentara nakon što je ispričao svoju ispovest u "Premijera - Vikend Specijal", a sada se oglasila i majka njegove bivše supruge Dalile Dragojević, Emina Mujić.

Republika

Foto: printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević

Emina je rešila da ispriča sve šta joj je na duši pa se obratila direktno bivšem zetu:

- Dejane, ti imaš pravo na sve, samo... Previše si se zaneo! Ne znam samo šta ti znači to da ćeš da ideš na svoje odakle te niko neće moći izbaciti! Ja bih volela samo da si još objasnio ko te terao svih ovih pet godina iz kuće tj. iz Šepka, voleo si Dejane sve nas, a voleli smo i mi tebe, i uživao si, naprotiv, kao princ sve ove godine! - započela je Dalilina majka za Blic, a onda je dodala:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević priča tužnu ispovest

- Deki, ja ti želim svu sreću u budućnosti i da ostvariš sve svoje snove, ali samo da budeš srećan, pošto sam sebe ovde sad kompromituješ kako nisi bio srećan, a mislio si da jesi. Zato ti ja kao majka od srca želim svu sreću ovog sveta, i da ostvariš sve ono za čim žudiš! Nadam se da ćeš biti nasmejan i dalje, kao što si bio svih ovih pet godina! Srećno, Deki, ali od srca! - završila je Emina, prenosi Kurir.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila Dragojević

Podsetimo, Dejan Dragojević je juče u svojoj velikoj ispovesti naveo da je svih pet godina braka sa Dalilom Dragojević bio nesrećan i tužan.

- Na osnovu svega što se desilo rekao bih da sam bio tužan pet godina. Tih pet godina sam bio okrenut od onoga što je najvažnije u život. Okrenuo sam se od ljudi koji su me podigli iz pelena, a ja sam se okrenuo ni zbog čega. Kajem se i trebaće mi vremena da preguram to sam sa sobom. Ne mogu sebi da ubacim u glavu da sam to mogao da uradim. Tako nešto uraditi, a nije bilo potrebe za tim. Nismo takva porodica i nisu se tako ophodili da bi bilo razloga da to uradim. Mladost, ludost i nerazmišljanje odvede u propast - ispričao je Dejan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
DADA

07.02.2022 22:26

Zar imas pameti da se javljas.Tvoje ogledalo je kcerka a Biljana gospodja za tebe eto kazu heroinka

Odgovori 15 1
Aurora12

08.02.2022 06:38

Ajde vestice sakri se u misju rupu, a ne ti si razocarana u Dejana. Da ziveo je kao princ ispranog mozga. Nisi razocarana u cerku sta je sve uradila i postala na kraju pljuvaonica Filipa Cara.

Odgovori 16 1
mina

08.02.2022 07:50

ova smrdi vise nego cerka opasno matora namayana

Odgovori 16 0