KRISTINA U TEŠKOJ DEPRESIJI NAKON POBAČAJA! Bebu je izgubila zbog Kristijanove BIVŠE ŽENE?

Autor:

Zadruga

05.02.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević izgubila je bebu u šestoj nedelji nakon čega je pala u depresiju i loše psihičko stanje.

KRISTINA U TEŠKOJ DEPRESIJI NAKON POBAČAJA! Bebu je izgubila zbog Kristijanove BIVŠE ŽENE?

Foto: youtube.com/Republika

Kristina Spalević i Kristijan Golubović susreli su se sa bolnom istinom i jednom od možda najtežih situacija, gubitkom bebe, ali ih je to samo ojačalo, a veru da će se ipak ostvariti kao roditelji ne gube.

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Kristijan Golubović i Kristina Spalević izgubili bebu

Međutim, sve to je veoma loše uticalo na Kristinu, koja je kako se navodi upala u depresiju nakon gubitka bebe u šestoj nedelji trudnoće, a navodno krivi sebe za sve misleći da joj se vraća to što je Krisrtijanu rasturila brak.

- Teško mi je, loše se osećam, ali kako kažu, život ide dalje. Razne komentare sam dobijala i u trudnoći, a pogotovu sad kad se sve ovo izdešavalo. Kažu da je to zato što sam razdvojila muža od žene i da me njene suze i tuga stižu. Ako je tako, šta da kažem, od Boga je. Hvala mu na svemu, ja sam tu da prihvatim svaki poraz i svaku pobedu. Ako sam toliko grešna da mi se dešava ovo, da izgubim bebu zbog Ivane, nemam problem sa tim. Živim svoj život kako ja mislim da je ispravno, izabrala sam da pratim svoje srce. Ja nikoga nisam vukla za ruku ili terala da bude sa mnom. Ako je neko zbog mene u suzama, ako je to razlog, onda i ja treba da budem u suzama - rekla je Kristina i dodala:

Republika

Foto: ST/Petar Divac

Kristina Spalević u teškom stanju nakon pobačaja

- Ovo sada stanje mi je teško psihički i to nenormalno. Svako jutro kada bih ustala, imala sam osećaj da je sa mnom još jedno biće, da raste u meni, sada se sve to izgubilo. Tri meseca sad moramo da mirujemo dok se ne oporavim, da se napravi pauza, ali onda posle toga opet ćemo da radimo na bebi - rekla je Kristina, prenosi Svet.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rade

05.02.2022 13:05

Pokaj se, grešnice!

Odgovori 12 1