DALILA JE DNO DNA, ONA ZA MENE NIJE ŽENA! Ana Korać ŽESTOKO ISPOZIVALA Dragojevićku: Nikada nisam upoznala osobu kao ŠTO JE ONA!

Autor:

Zadruga

26.01.2022

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sinoćnoj emisiji "Amidži šou" Ana Korać žestoko je ispozivala Dalilu Dragojević,

DALILA JE DNO DNA, ONA ZA MENE NIJE ŽENA! Ana Korać ŽESTOKO ISPOZIVALA Dragojevićku: Nikada nisam upoznala osobu kao ŠTO JE ONA!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U sinoćnoj emisiji "Amidži šou" jedna od gostiju je bila Ana Korać.

Ona je otkrila sve o luksuznom poklonu, odgovorila na prozivke hejtera, pa stavila tačku na tu priču, a onda se osvrnula i na Dalilu Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Korać

- Kod mene svašta nešto i ništa, ali uvek neki haos. Dobila sam od dečka na poklon, ne znam šta je problem, dobijam užasne komentare na to. Nisam toliko bogata da bih iznajmljivala svaki put auto za slikanje. Dobijala sam i ranije, prodam automobil, šta će mi toliki automobili. Prethodni poiklon sam prodala. Uvek sam na meti hejtera, šta god da uradim - rekla je Ana u emisiji "Amidži šou".

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Ana Korać

 

- Volim sve da uklopim, vidiš kako sam cakana - rekla je Ana Korać.

- Ne mogu da verujem da uopšte postoji takva osoba. Da može da bude bez srca i duše. To je dno dna. Ja nisam upoznala takvu osobu, ona za mene nije žena, sve najgore mislim o njoj. Katastrofa - rekla je Ana Korać.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
krsta

26.01.2022 07:10

pa ana dalila nije yena vec je monstrum kome koske nece moci od ylobe da istrule

mina

26.01.2022 08:52

bravo ana