"KRV JE ŠIKLJALA PO PLAFONU, PLAŠIO SAM SE ZA ŽIVOT": Bane Đokić progovorio o Dejanu i TRAUMI koju je doživeo: DALILA PRIMENJUJE NEKU SILU, ON JE KAO BILJKA!

Autor: Melina GVERO

Zadruga

25.01.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Đokić priznao je da je u trenutku ludila i besnila, Dejan Dragojević bio spreman da ubije čoveka, te da se on uplašio za svoj život.

"KRV JE ŠIKLJALA PO PLAFONU, PLAŠIO SAM SE ZA ŽIVOT": Bane Đokić progovorio o Dejanu i TRAUMI koju je doživeo: DALILA PRIMENJUJE NEKU SILU, ON JE KAO BILJKA!

Foto: republika.rs

 

Među poslednjim zadrugarima koji su napustili Belu kuću bio je Bane Đokić, koji za Rijaliti otkriva da je i dalje prestravljen incidentom koji se odigrao na imanju u Šimanovcima na proslavi srpske Nove godine, kada je Dejan Dragojević razbijao čaše o glavu, pa tako krvav ostavljao tragove po celoj kući, zidovima, krevetima, a najveći trag na psihi njegovih cimera.

 

 

- Ja sam se, kao učesnik, ugasio u rijalitiju jer sam se uplašio da ću doživeti neku strašnu scenu, što će na mene ostaviti doživotnu traumu i desilo se. Imao sam košmare i neprospavane noći zbog svega što se dešavalo sa Dejanom, svima nam je presela srpska Nova godina, koja se, na kraju, pretvorila u krvavu. Svaki njegov ispad je bio sve gori i gori, moglo se naslutiti da će dići ruku na sebe, sad se, posle svega, postavlja pitanje: "Šta će biti sledeće?" Pre samog skandala Matora mi je rekla: "Molim te, ajde dovedi Dalilu, eno je u pušionici plače, reci da je stigao alkohol." Samo što sam joj preneo to, bukvalno sekunde su bile u pitanju, počelo je da leti staklo na sve strane, uplašio sam se, izleteo sam napolje, bio sam preneražen kad sam video krv koja je šikljala po plafonu, to je sve ostalo tamo po zidovima, krvavi tragovi po stolicama i krevetu. Plašio sam se za život. Muzičari koji su bili gosti bili su frapirani, čak su i oni pobegli u jednu stranu. U trenutku tog njegovog ludila i besnila Dejan je u stanju da ubije čoveka.

Smatraš li da ovo nije kraj Dejanovog besnila, da nismo još videli on najgore?

- Uvek može gore. Bog nek mu je u pomoći da sačuva život jer Dejan je sklon samoubistvu,  suicidan je, pa se postavlja pitanje da li je on ovakav oduvek, pa se ona sažalila na njega jer joj je pretio da će sebi da oduzme život jer o njima se pisalo sve u superlativu, da se odrekao porodice zbog ljubavi i to je to, mi ne znamo šta se dešavalo unutar njihova četiri zida.

Republika

Foto: E-Stock

 

 

Mensur i Milica su rijaliti-dogovor

Bane Đokić za sebe tvrdi da nije rijaliti-igrač, pa se osvrnuo na, prema njegovom mišljenju, rijaliti-dogovore, a to su, od prvog dana, Milica Veselinović i Mensur Ajdapašić.

- Mensur i Milica su rijaliti-dogovor, ona nije njegov tip nit mu priliči, ona je i dosta prošla sa svojih 17 godina. Neki ljudi prosto mogu tako, ne prezaju šta će uraditi zarad cilja, pa od onolike ljubavi, preko noći gledamo par koji se pljuje i vređa gore nego iko - rekao je Đokić.

Da li će Dalila nakon svega ipak preći Caru preko svega i biti s njim?

- Strast između Dalile i Cara se oseti i može se nožem rezati. Dalila ne preza od toga šta će uraditi niti šta će reći. Nju ne interesuje kako će bilo ko da reaguje kad ona izađe toliko je zaljubljena i zaslepljena.

Da li bi Dejan opet oprostio Dalili sve ukoliko bi ona to želela?

- Dejan je u jednom momentu imao veliku podršku, bio pobednik u najavi, ali ona se s namerom njemu ponovo približila da bi ga srozala u očima naroda i sada su na istom iako je on bolji čovek u odnosu na nju. Dobra stvar je što je Dejan opet u dobrim odnosima s porodicom, što su izgladili odnose, ali se bojim da bez obzira na mirenje sa svojima, on bi opet bio u stanju da se odrekne svih zbog nje, definitivno, on je labilan, on bi opet dozvolio da mu ona ispere mozak, kao pre, ali mislim da neće doći do toga jer Dalilu on ne interesuje kao muškarac.

Republika

Foto: E-Stock

 

 

Marko guzi Viki, a misli na Staniju

Na životnu ispovest Viktorije Mitrović, koju je sveštenik silovao kad je imala 11 godina u crkvi, niko nije ostao imun, pa ni Bane Đokić, kojem je Viki od potencijalne pobednice rijalitija spala na gubitnicu.

- Viki je moje najveće razočaranje u rijalitiju. Gotivio sam je, ali je dozvolila sebi šta je dozvolila, ona mnogo laže. Toliko se napričala gluposti o Marku i njoj - da tu nema emocija, da ona živi na visokoj nozi napolju s nekim tipovima koji su biznismeni. S druge strane, ono što tvrdim jeste da je Marko zaljubljen u Staniju od prvog dana, on to ne krije, to se vidi iz aviona. Sad, kad sam izlazio, imao je poruku za Staniju, tako da se ta priča nije promenila, sa Viki samo dangubi, dok je guzi, misli na Staniju, eto - rekao je Bane o bivšim cimerima.

Priča o vradžbinama Daliline majke sad je dobila epilog od Dalile nakon spaljivanja igračaka. Ti si prisustvovao nekim sličnim situacijama?

- Sve te priče oko vradžbina, iskreno, verujem da tu nešto ima, a kažem to zato što znam da Dalila ima neku narukvicu koju nosi i non-stop joj stižu privesci za tu narukvicu, to su pokloni koje ona stalno niže na tu narukvicu. To smo mi razmatrali u kući i gledali, ne samo ja. Kad Dejana mazi po glavi, u tom trenutku izgovara u sebi neke reči i tako primeni neku silu, ja lično mogu u to da poverujem jer normalan čovek ne može da se ponaša onako kao Dejan. On je izluđen, zaslepljen, izmučen, kao biljka je. Prošlo je pola rijalitija, ima još pola, ne verujem da će on da izdrži do kraja. Bog nek mu je u pomoći da sačuva život jer Dejan je sklon samoubistvu.

 

 

Maju i Dejana možemo staviti u isti koš po pitanju povreda u rijalitiju. Kako je bilo gledati njene scene uživo?

- Maja je meni veoma draga, ali nju je pojeo rijaliti, ona se skroz pogubila u svemu, prvo sa Janjušem, onda s Carem. Njoj su ti sukobi ušli u krv, ona je meni čak prišla posle svađe sa Carem i rekla: "Bane ja sam bolesna, treba mi pomoć" Maja sve radi impulsivno, ne opravdavam njene postupke jer je Car imao ozbiljne ožiljke, da nije zatvorio oči u momentu kad ga je grebala, iskopala bi mu oko sigurno - zaključuje Đokić.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading