DRAGOJEVIĆI SU KRIVI, BACILI SU MAGIJU NA KUĆU U ŠEPKU: Emina Mujić OGORČENA, progovorila o HODŽI i VRADŽBINAMA!

Autor:

Zadruga

24.01.2022

22:05

Majka Dalile Dragojević, Emina Mujić je istakla da je porodica Dragojević kriva za propast braka njene ćerke.

DRAGOJEVIĆI SU KRIVI, BACILI SU MAGIJU NA KUĆU U ŠEPKU: Emina Mujić OGORČENA, progovorila o HODŽI i VRADŽBINAMA!

printscreen

Emina Mujić, majka Dalile Dragojević, je istakla da se već danima oseća loše zbog svega što se dešava između njene ćerke i Dejana Dragojevića. Ona smatra da je Dejanova porodica kriva za sve i da su oni bacili crnu magiju, takozvani sihir, na njihovu kuću u Gornjem Šepku, piše Kurir Stars.

www.youtobe.com

Dalila, Emina i Huso

- Emina se poverila prijateljima da su Dejanovi otac, majka i brat krivi za svu nesreću i sukobe koji se svakodnevno dešavaju između njene ćerke i zeta. Ona je ubeđena da su oni bacili sihir na kuću u Šepku kako bi vratili Dejana i konačno ga razdvojili od Dalile. Sigurna je da je to njihovo maslo i da niko drugi nije dolazio tamo i bacao magiju, zbog čega je njen bivši muž Huso zvao hodžu, koji je kuću očistio od vradžbina - ispričao nam je Eminin prijatelj.

Printskrin: TV Pink

Dalila, Dejan, Biljana i David

Emina je već ranije potvrdila za medije da su u kući u Šepku već vršene vradžbine.

- Dejanova porodica je kriva za sve. Strašno je to što rade, a sve prebacuju na mene koja nemam veze ni sa čim od svega toga. Neka se boje Boga svi koji se bave crnom magijom, a za takve stvari postoje i dokazi. Oni dobro znaju šta su uneli u Dalilinu i Dejanovu kuću kada su dolazili. Mene hoće da ocrne lažima, a Dejanu je neko konstantno govorio u Urgentnom centru da se ja oglašavam i govorim ružno o njemu. Ne mogu nikako da me spreče da i dalje volim Dejana i Dalilu. Ogorčena sam, ljuta i besna - istakla je Mujićeva za Super TV, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Iko

24.01.2022 23:16

Ovi iz supka samo se boje magije jer znaju ako neko skine to ide na one sto su napravili,prpa brale.

Kija

25.01.2022 13:06

Ma vazi,sigurno su bacili vradzbine da Dobrila zajase Cara?

vesna

26.01.2022 06:29

Da,da, napad je najbolja odbrana….inace ,Dragojevici su veliki poznavaoci Islama a samim tim i vradzbina ….hajde zeno uozbilji se i ne pricaj svasta, smesna si tacnije otuzno je slusati tvoje budalastine !