SPREMA SE TREĆI SVETSKI RAT: Dragojevići OTKRILI kada ulaze u ZADRUGU!

Autor:

Zadruga

20.12.2021

14:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević su na korak do pomirenja, a planove će im poremetiti Dejanova porodica, koja je najavila svoj ulazak na velelepno imanje.

SPREMA SE TREĆI SVETSKI RAT: Dragojevići OTKRILI kada ulaze u ZADRUGU!

Foto: Printskrin: TV Pink

Porodica Dragojević je jedno od najčešćih prezimena koje se pojavljuje u medijima. Naime, porodica Dejana Dragojevića teško podnosi da gleda prvo Dejanov razvod, a sada njegovo pomirenjesa Dalilom Dragojević.

Kako Telegraf prenosi, Dejanova majka Biljana, otac Goran i brat David se spremaju da uđu u Zadrugu kako bi se suočili sa bivšom-budućum snajkom.

Dragojevići već pet godina nisu u dobrim odnosima sa sinom i snajkom, a sada su rešili da uđu u rijaliti kako bi se obračunali sa njom, i to tokom novogodišnjih praznika.

- Biljana, Goran i David su spremni da uđu u Zadrugu u novogodišnjoj noći. Oni su rešeni da otvore Dejanu oči i da ga odvrate od definitivnog pomirenja i vraćanja na staro. Uopšte ih ne zanima šta će Dalila da kaže i da li će da napravi skandal - rekao je izvor blizak porodici Dragojević, a prenosi Kurir.

- Biljanu opšte ne zanima Dalila, ona vidi da njen sin nije dobro i želi da mu pomogne da se izvuče iz svega, da očvrsne i da mu da do znanja da ima gde da se vrati nakon rijalitija te da su su vrata porodične kuće za njega uvek otvorena ali bez Dalile sa kojom je spremna i da se obračuna te da joj kaže sve u lice šta misli - navodi izvor.

Dalilin otac, Huso Mujić, ne planira da uđe na velelepno imanje, ali je već spremio poklon za ćerku i zeta. Iako je ranije pričao da je u odličnim odnosima sa Dejanovim ocem, Goranom, sada je otkrio da se njih dvoje nisu čuli uopšte.

- Neću ulaziti u Zadrugu, poslao sam im paket danas, nadam se da će dobiti. Nisam se neko vreme čuo sa Goranom, ne znam da li on ulazi. Pogodili su me neki komentari koje je davao za novine, ali razgovaraćemo. Nisam ni siguran da li su novine napisale istinu pa ne mogu unapred da se ljutim na čoveka. Polako da se sve slegne, razgovaraćemo - rekao je Huso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Xmen

20.12.2021 14:44

Jači od kulića, oćel mamika da se pomiri sa tatom ili će naći mikija

Odgovori 2 18
Vlada

14.01.2022 13:00

@Xmen - Da je Vaš sin kako bi se Vi ponašali? Ja bih bio odmah diskvalifikovan ali bi ona ostala bez kose.

SvetlanaP

20.12.2021 20:38

Nece Dalilada napravi skandal, napravice vas sin. On je Dalilin rob, opranog mozga.

Odgovori 21 1
mm

21.12.2021 08:12

i treba sada da udju neka dejanu sve kayu u lice

Odgovori 20 4