KARIĆ ZAMOLIO DEVOJKE DA MU NE ŠALJU TAJNE SIGNALE! Zauzet sam, ne šaljite mi poljupce: TO SU POGLEDI PSIHOPATE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.11.2021

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić ustao je za crnim stolom na porodičnom sastanku i zamolio devojke da prestanu da mu šalju tajne signale.

KARIĆ ZAMOLIO DEVOJKE DA MU NE ŠALJU TAJNE SIGNALE! Zauzet sam, ne šaljite mi poljupce: TO SU POGLEDI PSIHOPATE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

U Beloj kući je u toku porodični sastanak, a nakon Irme, Stefan Karić je dobio reč, a svoje izlaganje je započeo molbom devojkama da mu ne šalju tajne signale.

- Što se tiče porodičnog sastanka skrenuo bih pažnju određenim devojaka i da mi ne pokazuju skrivena srca, da me ne gledaju drugim očima, ne šalju poljupce. Neka skinu pogled, to je pogled psihopate, nije mi prijatno. Zauzet sam momak, a i inače mi nisu prijatni ti pogledi. Ima ih više, ne bih nikad u životu rekao. Što se tiče zadrugara ima ih dosta koji su upali u depresiju, muka im je od iste teme... Imamo Marka i video sam njegovu facu, pitao sam ga šta mu je, lošeg je raspoloženja. Mislim da treba da ustaneš i da se javiš ako te nešto muči. Nisam očekivao da Matora pređe preko svega i priča sa Aleks. Ja njoj uvek kažem i uvek ću da joj napomenem moje mišljenje. Posle svega što je ispalo da si psihopata, opet prilaziš i gledaš da li je gladna. Znaš da je to loše po tebe - rekao je on, a na Matorino da prostora nema za vraćanje na bilo šta, on je dodao:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić se obratio devojkama u Zadruzi

- Uvek ću podržati, ako nećeš prevagnuti i postati psihopata, napraviti od sebe nešto što nisi - nastavio je Karić, a MC Aleks se ubacila:

- Nema prostora, glupo je da se vređamo i svađamo. Kapiramo se i nećemo da teramo inat jedna drugoj, možemo da sednemo i popijemo kafu.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Stefan Karić o odnosu Matore i MC Alex

- Nju pogodi kad kažem da je loš čovek, kao što ona kaže da je manipulacija. Ako sam sa nekim bila iskrena, to je ona. Spontano se desilo, prišla je i zagrlila me - objasnila je Tomićeva.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading