ANĐELA POKUŠALA DA SE UBIJE: Zadrugarka PIJANA se kolima zakucala u zgradu zbog DEČKA! (FOTO)

Autor: Dušan LUKIĆ

Zadruga

30.11.2021

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atraktivna Anđela Đuričić pre ulaska u rijaliti ,,Zadruga 5" sakrila je svoju burnu prošlost, a sada je sve isplivalo na videlo.

ANĐELA POKUŠALA DA SE UBIJE: Zadrugarka PIJANA se kolima zakucala u zgradu zbog DEČKA! (FOTO)

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić

Učesnica ,,Zadruge 5" Anđela Đuričić imala jeposle srednje škole dugu vezu sproblematičnim muškarcem, a kako Rijaliti saznaje, posle raskida s njim sebi je htela da presudi tako što je u pijanom stanju sela za volan, pa se zakucala u zgradu nedaleko od svoje kuće.

Ona je teško podnela to što je momka uhvatila s drugom, pa je zbog ljubomore htela da digne ruku na sebe. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđela Đuričić Zadruga

 

- Anđela je po prirodi temperamentna, svađalica je i ne voli nepravda. Nije imala mnogo veza, ali su sve bile duge. Mislila sam da će sa svakim dečkom da sklopi brak pošto su joj veze trajale i po pet godina, pa onda odjednom pozove i kaže da je raskinula. U jednog momka je bila zaljubljena toliko da se s društvom maltene nije viđala. Bili smo joj nebitni! Non-stop su bili zajedno, on je nekoliko godina stariji od nje, drži automahaničarsku radnju. Uhvatila ga je u prevari kad je slučajno i bez najave došla kod njega u lokal. Bio je u kancelariji s nekom devojkom, ali nije zaključavao vrata, pa ih je uhvatila na gomili. Nije pravila scenu, samo se okrenula, sela u kola i otišla kući - priča za Rijaliti zadrugarkina poznanica. 

Rijaliti dodatak izlazi svakog utorka uz Srpski telegraf!

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Anđela Đuričić i Mateja Matijević

 

Kako Rijaliti saznaje, Đuričićka je sutradan zvala drugaricu, tražila je da se nađu da joj ispriča da je dečka uhvatila u prevari, a posle toga je pokušala ono najgore. 

- Pozvala me je oko čest sati popodne da mi kaže da moramo dapričamo.Rekla sam joj da možemo da odemo na piće oko osam pošto živim malo dalje od centra grada, pa da bih stigla sve oabveze da završim. Čim smo se našle, videla sampo njoj da nešto nije kako treba i odmah sam je naterala da priča. Rekla je daje momka uhvatila s drugpm u radnji i da joj je život postao pakao. Pričala je kako bez njega ne može da živi, ma užaš jedan! Rekla sam: ,,Anđela, ajde ne lupetaj! Nije jedini muškarac na svetu. Idemo za vikend u grad, naći ćeš i lepšeg i zgodnijeg. Pokušavala sam da je utešim, ali nikako mi nije uspevalo. Naručivala je žestinu, videla sam da se baš napila, ali sam je pustila. Mislila sam da će da joj bude lakše. Posle smo se normalno rastale i oko 11 sati me je njena majka pozvala. Rekla mi je da je van sebe i da je Anđela prevezena u bolnicu. Zakucala se namerno autom u zgradu, to je ispričala lekarima kad je došla sebi. Strašno je to bilo, niko to ne treba da uradi zbog raskida. Više joj to nikad nije palo na pamet. Nadam se da je naučila lekciju za ceo život. Ovo joj nije trebalo, ali eto - završava drugarica zadrugarke za Rijaliti

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Zana

30.11.2021 14:54

Vidi se da joj fali neka daska u glavi.

Odgovori 11 1