CAR JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU!? Maji Marinković pala roletna na oči, pa zamalo IZBOLA FILIPA! (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.11.2021

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car je odmah po ulasku Maje Marinković ostavio devojku Dalilu, međutim to nije bilo dovoljno Marinkovićevoj, koja se svakodnevno sukobljava sa Carem, a sada je otišla i korak dalje, te je uperila nož u njega.

CAR JEDVA IZVUKAO ŽIVU GLAVU!? Maji Marinković pala roletna na oči, pa zamalo IZBOLA FILIPA! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Neočekivan obrt desio se ulaskom Maje Marinković. Filip Car je odmah po njenom ulasku okrenuo leđa Dalili Dragojević i vratio se svojoj dragoj. Car sada izgleda kao da se malo plaši Dalile, pa izbegava susret sa njom, ali ne libi se da se obrati Dejanu, verovatno zbog griže savesti koju oseća prema njemu.

Foto: printscreen

Maja Marinković napala Filipa Cara

Maja Marinković napala Filipa Cara nožem!

Tako je sinoć Car prišao Dejanu i pokušao da se opere, a kako su ušetali u kuću tamo se našla i Maja koja je čula šta njih dvojica razgovaraju.

I ona će meni praviti probleme, na kraju ćemo se posvađati, ona će završiti sa Janjušem - rekao je Car, a Maja pobesnela u momentu:

A što ti mene sad petljaš u tvoje švaleracije i kur*anje udatih žena, ma marš u p***u materinu - vikala je Maja na njega, a FIlip je krenuo da ga poljubi dok je držala nož u ruci, što ga je podsetilo na sukob koji su imali u Beču:

Znaš li kad mi je stavila ovoliku nožinu pod vrat u Beču - rekao je Car prisećajući se nemilih scena, dok se Marinkovićeva smeškala:

Čini mi se da je i u etno selu radila britva - upitao je FIlip kroz osmeh, na šta se Maja samo nasmejala.

Foto: twitter/zadrugaofficial

Car prevario Dalilu

Filip Car ostavio Dalilu zbog Maje!

Podsetimo, iako je delovalo da Car napokon zna šta hoće, ulazak Maje ga je ostavio bez reči i nije izdržao čak ni ceo dan, a da ne izda Dalilu koja je zbog njega uništila brak od 5 godina sa Dejanom Dragojevićem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Zana

25.11.2021 11:28

I Maja i Dalila su histericne, agresivne , samoljubive, uzasnog vokabulara, amoralne osobe, budaletine. I jedna i druga treba da budu same, ostavljene od muskaraca, dok ne prodju lecenje kod psihijatra, dok se ne unormale.

Odgovori 10 1
Vlada

25.11.2021 12:15

Samo haos može da prekine ovu sramotu.

Vlada

25.11.2021 12:57

Neka Maja pazi na jaja.

Melita

25.11.2021 15:43

Car je jako slab igrač sve je to zato da bude primecen jer u stvarnom zivotu niko ga ne primecuje