BIVŠI LJUBAVNICI OČI U OČI, U RADIJU HAOS! Dalila u SUZAMA, Car priznao da mu je sa Majom lepše: VOLIM OBE! (VIDEO)

Autor: Republika

Zadruga

24.11.2021

17:56

Bivši ljubavnici Filip Car i Dalila Dragojević bili su gosti u radio ''Amenziji'' gde su govorili o svom odnosu.

BIVŠI LJUBAVNICI OČI U OČI, U RADIJU HAOS! Dalila u SUZAMA, Car priznao da mu je sa Majom lepše: VOLIM OBE! (VIDEO)

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Dalila Dragojević bili su gosti radio ''Amenzije'' gde su se prvi put sreli nakon što je Filip odlučio da ostavi Dragojevićku zbog bivše devojke Maje Marinković.

- Da li ti je jasno da je Dalila ispala bolji čovek prema Dejanu nego ti prema njoj - glasilo je jedno pitanje.

- Da, ja sam se zaljubio u Dalilu, ja nju volim, rekao sam to Maji, sad da li treba da razgovaramo, ja sam potencirao na tome, svaki dan sam pričao sa njom, ali izgleda da sam pričao sam sa sobom - rekao je Car, a onda se Dalila nadovezala:

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković sluša Filipa i Dalilu

- Ovo je presmešno, makar jednom reci bude hrabar kao što se predstavljaš. Ispao si dno, u fazi si žaljenja na kakvom si dnu. Ja sam sve uradila za njegovu ljubav. Ubeđivao je da me voli.

- Ja sam se borio za naš odnos, bio je neispravan. Ja sam pokušao da rešim neke stvari, znao sam da ulazim u nešto što je neisravno i bolno, nisam džabe rekao da je najlepša i sve, kada nismo mogli da se suzdržimo rekli smo da se volimo. Ja sam ovo sad, volim da menjam žene, nisam neko ko će rastaviti brak i graditi svađu na nečijoj nesreći. Ja gledam kako se ona sa Dejanom smeje i pričao o nekom šiframa i telefonima. Ja njoj kažem ili lažna frka ili nešto stoji. Znam da me zavolela, ja volim nju i sada, volim obe. Došla je Maja, ja na nju nisam imun. Kako će ko gledati i kako će se završiti ja ne znam, ja sam spreman na sve - pričao je Car i dodao:

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dalila Dragojević očajna zbog Carevog izlaganja

- Došao sam u situaciju i vidim da se menjam, ne znam šta se desilo. Ja sam ovo, ja sam splav, blud i nemoral. Kada ću se promeniti, ne znam, neću da se menjam zbog neke žene, mlad sam. Ja nisam kompaktan sa njom. Ja sam glavom o element lupao.

Nakon njegovog izlaganja, Marko Đedović ga je upitao ako je sve znao to, zašto je imao intimne odnose sa Dalilom.

- Možda sam se bojao reći njoj, ja sam to radio i sa drugim devojkama, Znao sam i za Minu da to nije to. Sa njom sa takođe planirao budućnost - ispričao je Filip.

- Ja sam sinoć rekla u emisiji, smatram da on nije greška, zaljubila sam se i zavolela, sada mi se povraća na njega i na mene samu. Na poniženje, kada se sakupilo ovo sve, okrivite mene - rekla je Dalila, a Filip Car je poludeo i počeo da viče:

Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Dejan Dragojević sluša FIlipa i Dalilu

- E kada se meni skupilo, naišla je Maja i to je to. Sa ovom ženom sam završio, sa Majom sam, smatrao sam da ne mogu sa njom biti u dobrom odnosu. Vrti mi se u stomaku kada vidim Dejana. Spreman sam na sve. Ja ovu ženu volim, zaljubljen sam u Maju i volim obe. Ali ti problemi su ugušili nas. Kada bi oni nakon crnog stola otišli bez grča bilo bi drugačije. Za mene će Dalila imati posebno mesto u nsšem srcu, ja sam takav, lepo mi je sa Majom.

Bonus video

Komentari (0)

Loading