OVO JE MAJIN PAKLENI PLAN? Taki Marinković progovorio o ćerkinom POLJUPCU sa Carem, Dalila ni ne sluti šta je TEK ČEKA! (FOTO)

Autor: Ivana Radivojević

Zadruga

23.11.2021

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković oglasio se za portal Republika.rs i prokomentarisao Majin poljubac sa Filipom Carom.

OVO JE MAJIN PAKLENI PLAN? Taki Marinković progovorio o ćerkinom POLJUPCU sa Carem, Dalila ni ne sluti šta je TEK ČEKA! (FOTO)

Foto: republika.rs/printscreen/youtube

Tokom današnjeg dana stvari u "Zadruzi" se ne smiriju. Filip Car priznao je Marku Đedoviću da su se on i Maja poljubili tri puta, te je odlučio da sve prizna Dalili Dragojevć.

Ekipa portala Republika.rs kontaktirala je oca Maje Marinković, Takija Marinkovića.

Taki je na samom početku otkrio da nije pratio današnja dešavanja u Zadruzi:

- Nisam pratio danas rijaliti, ceo dan sam u Novom Sadu, ali znate kako sve je to sve Majin šou program - rekao je Taki, a onda odgovorio na pitanje da li je sve ovo Majina igra koju je ona osmislila pre ulaska:

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Maja Marinković

 

- Pa znate kako oni su bili zajedno pre rijalitija, moguće da su proradile stare emocije, videćemo šta će se dešavati - rekao nam je Taki, a onda otkrio da li bi voleo da se Maja i Filip pomire:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i FIlip Car

 

- Car je mnogo dobar momak, on je Dalilu sahranio sa onim što je rekao onda, ne samo Dalilu nego i Sanju Stanković u prošloj sezoni, videćemo šta će tu sve biti - izjavio je Taki za portal Republika.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading