DAVID OBJAVIO USPOMENU SA DEJANOM, PA POSLAO DRILJIVU PORUKU: Dugo si na leđima imao bocu koja ti je OTEŽAVALA DISANJE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.11.2021

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon javnog razvoda između Dejana i Dalile Dragojević, David se oglasio za i otkrio prve emocije nakon što se njegov brat, kako kaže, "očistio" od svoje bivše supruge, a sada je to ponovo uradio i poslao jasnu poruku svom bratu.

DAVID OBJAVIO USPOMENU SA DEJANOM, PA POSLAO DRILJIVU PORUKU: Dugo si na leđima imao bocu koja ti je OTEŽAVALA DISANJE! (FOTO)

Foto: E-Stock, TV Pink

Naime, David se oglasio na svom Instagram profilu objavivši fotografiju svog brata, Dejana, kome je poslao jasnu poruku.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/david_dragojevic

Objava Davida Dragojevića

 

- Dugo si na leđima imao boce sa kiseonikom koje su ti otežavale sve, disanje, teret, slobodu... Jer si dobijao kiseonika onoliko koliko misle da ti je potrebno. Sada diši punim plućima - napisao je David u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading