TARA SE ISTOPILA U DEJANOVOM ZAGRLJAJU: On je oličenje savršenog muškarca, PODSEĆA JE NA BIVŠEG VERENIKA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

18.11.2021

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević i Tara Simov uživali su u zajedničkom provođenju vremena. Tara se ušupkala kod Dejana, a on ju je prigrlio.

TARA SE ISTOPILA U DEJANOVOM ZAGRLJAJU: On je oličenje savršenog muškarca, PODSEĆA JE NA BIVŠEG VERENIKA! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Tara je uživala u pažnji koju dobija od Dejana, a osmeh nije skidala sa lica.

Iako je Dragojević istakao da zbog svega što se desilo sa Dalilom Dragojević, još uvek nije spreman za novu vezu, ostaje da ispratimo da li će Tari poći za rukom da osvoji njegovo srce.

Dejan je dobio pitanje vezano za njegov odnos sa Tarom i Marijanom.

- Dejane, koja ti je drža, Tara ili Marijana? - glasilo je pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dejan Dragojević i Tara Simov

 

- Drage su mi obe, ali Tara je neko ko je bio uz mene i bila je tu od njenog ulaska, savetovala me je. Mi koji smo tu non-stop, kad su krenuli problemi, našla se pri ruca. Ne mogu da kažem da mi Marijana nije draga - rekao je on.

- Ja to već znam. Pitala sam kako to da se druži sa mojom dušmankom podjednako koliko i sa mnom. On je oličenje savršenog muškarca, uporedila sam ga sa bivšim verenikom - dodala je Tara.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zana

18.11.2021 23:09

Koga ovi iz produkcije zajebavaju? Vrse zamenu teza i guraju naslov : " mozda ljubav pobedjuje " Draga gospodo, ne zskopcavamo se mi na ledjima. Ne forsirajte lazni naslov. ISTINA JE DA FORSIRATE DA PRELJUBA P O B E D J U J E. Milosevic stiti preljubnicu ne svojom voljom, jasno je da to radi po nalogu, pa podize Matoru ( Dalilinu prijateljicu) za komentar, pa podize Milicu za komentar. Koga briga sta ona misli kad je sumnjivog morala i losih navika . Ne smarajte i ne perite preljubnicu. Nije ovo njoj ni prvi , a ni poslednji amoralni izlet. Dovoljno smo ovih dana procitali teksta o njoj i njenoj proslosti. Preljubu ste nagradili odlicnim honorarom, novim radnim mestom, privilegijama u rijalitiju. Sve to nam izaziva nagonbza povracanjem Uzas ! Uzas ! Ne ignorisite!