JEZIVI KRICI SE PROLOMILI ŠIMANOVCIMA: Miljana Kulić zapomagala na sav glas UŽIVO u programu, GUŠILA se u suzama! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.11.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić otvorila je dušu o odnosu sa Lazarom Čolićem Zolom, zbog čega je briznula u neviđeni plač.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić plače

 

Zadrugarka Miljana Kulić otvorila je dušu pred milionskim auditorijumom i priznala sve o njenom ljubavnom krahu sa Lazarom Čolićem Zolom. Miljana nije krila da je zbog toga što je stao na stranu Filipa Cara prethodne noći tokom emisije ,,Pitanja novinara" donela odluku da napravi haos. Međutim, to nije sve, Miljana je prolila gorke suze, pa je sve vreme ispuštala jezive krike koji su se prolamali Šimanovcima. 

- On je pričao kako mu se sviđa što sam ja bez dlake na jeziku, sada mi stalno prebacuje te svađe. Gde je onaj Zola, što je rekao da me voli najviše na svetu? Juče mi je pretio da će da pobegne, večeras mi je rekao "Da li ti planiraš da nastaviš da komentarišeš?", ja sam mu rekla da planiram, onda mi je rekao kako mi je sve bitnije od nas dvoje i da smo završili. Ispada da je izabrao Cara - otkrila je Miljana na samom početku.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga

 

- Ja sam juče imala taj okršaj sa Carem, Zola ima problem, jer Car ustane kada ga pogodi istina... Pozadina cele priče je da se ona udala za Dejana zbog oca, a svašta je radila, naravno da ću ja to sve iznositi. Nikada nisam imala Zolinu zaštitu, očigledno nije sposoban za to, ali nisam želela da me sputava. Rekao mi je da Car to ne zaslužuje, jer on mene nije komentarisao kad je trebalo. Samu sam sebe šamarala, kada je Car rekao Damiru da će mu je*ati bolesnu majku, kako bi ozdravila - nastavila je Kulićeva u suzama. 

- Rekla sam da ima vremena za našu svadbu, jer je on dobar prema meni samo dve nedelje, želela sam da se pokaže prema meni i mom sinu. Evo, vidiš kako se pokazao. On kad me ostavi, ne prilazi, a ja kad ga ostavim, ja sam ta pačavra, koja ga moli - završila je Miljana.

- Ne mogu da verujem da mi se obo dešava! - zapomagala je Miljana na sav glas. 

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Jovana

08.11.2021 10:29

Pink TV i njenog vlasnika treba tužiti sudu jer u rijaliti uporno uvodi Miljanu koja je, evidentno, psihički bolesnik, i zloupotrebljava njenu bolest radi sticanja materijalne koristi. Tako nešto rade samo nemoralne osobe.

Marko

08.11.2021 11:55

Miljana krešti zato što nije u centru zbivanja.