NI TRAGA OD OPASNOG MOMKA I TETOVAŽA: Pogledajte kako je nekada IZGLEDAO Filip Car! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.11.2021

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Filip Cara iz 2009. godine.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Filip Car

Filip Car se prvi put pojavio u četvrtoj sezoni rijaliti programa "Zadruga", a njegovo učešće je između ostalog bilo obeleženo flertovima sa raznim devojkama pa je zaslužio status šmekera, a zbog tuča, dobio je i epitet opasnog momka. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Filip Car

S druge strane, u petoj i poslednjoj sezoni "Zadruge", čiji je trenutno učesnik, postao je poznat zbog skandalozne veze sa udatom ženom, Dalilom Dragojević, a sada se na društvenim mrežama pojavila njegova fotografija iz mladosti.

Filip je tada pozirao sa najboljom drugaricom, a slika iz 2009. godine prikazuje Cara iz tinejdžerskih dana, dok još uvek nije istetovirao lice.

Republika

Foto: instagram.com

Filip Car bez tetovaža

Podsetimo, Filip je inače poznat po svom kontroverznom životu i problemu sa zakonom. On je nekoliko meseci proveo u Hrvatskoj u zatvoru, a pušten je da se brani sa slobode, što je iskoristio da pobegne u Srbiju. Dobio je 10 meseci zatvorske kazne na koju je uslov tri godine, ali sada kada je promenio advokata navodno će se žaliti na presudu. Kontraverznom Hrvatu ovo nije prvo krivično delo i presuda suda po kojoj je kriv. Navodno njemu je trenutno najbitnije da reši aktuelni spor zbog kog ne može da se vrati u domovinu, pisali su mediji ranije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
djddj

04.11.2021 10:43

majmun tad kao i sad!!! koji smeker i opasan momak sta to lupetate?!! Bio za dve najvece prostitutke sa kojima su svi bili i osamario nekog normalnog momka od 50 kila?!! obican indijanac bas

Odgovori 15 1
kapetan Dragan

04.11.2021 11:09

Kako Filip Car moze setati po zadruzi sa ustaskom tetovazom na listu lijeve noge

Odgovori 14 1
Gajo

04.11.2021 12:05

@kapetan Dragan - To je hrvatski grb, nije ustaski .