OTKRIVAMO NAJMRAČNIJU DALILINU TAJNU: Varala je Dejana, a kad čujete sa kim neće vam biti DOBRO!

Autor: Maša Komatina, Ivana Radivojević

Zadruga

03.11.2021

21:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka Marija Kulić otkrila je za portal Repubuliku.rs najmračniju tajnu Dalile Dragojević.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i Dalila Dragojević

Da rijaliti ume da dovede do pucanja, uverili smo se na primerima mnogih zadrugara, koji su postajali učesnici sa željom da steknu popularnost i slavu, ali umesto toga su često stekli samo epitet "preljubnika", a dok region bruji o javnoj prevari Dalile i Filipa, oni i pored toga nastavljaju da iz dan u dan šokiraju, svojim ponašanjem, koji ne priliči zauzetoj ženi, ali ni momku koji je podsetimo u ovu sezonu ušao kao emotivno zauzet, a onda posle par dana rijalitija, vezu sa Majom Marinković bacio u vodu. Svakim danom, po jedna novina isplivava iz života najpoznatijih rijalitija preljubnika, tako da javnost više ni ne može da se začudi. 


O Dalilinoj  prošlosti su se oduvek vodili abrovi, ali sada smo došli u posed najnovijih informacija o Dalilinoj seksualnoj orijentaciji, koje su nas u najmanju ruku začudile, s obzirom na to, da je Dalila poznata kao zadrugarka, koja je u svakom rijalitiju bila u emotivnoj vezi sa nekolicinom muškaraca.
Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Marija Kulić i FIlip Car

Naime, portal Republika.rs stupio je u kontakt sa Marijom Kulić, koja poznati rijaliti preljubnicu, zna već duži vremenski period, a samim time i sve njene mračne tajne, koje zadrugarka pokušava svim silama da gurne pod tepih.

Marija Kulić nam je otkrila pre svega, da je ovo sve jedna rijaliti igra, ali nije prvi put da zadrugarka pokušava na sve načine da se dokopa plasmana, ali i novca:

- Ma dajte ljudi, vidi se iz aviona da fu*setina igra igru, nije joj to bilo prvi put, a sigurno ne prvi put da vara onog uplakanog jadnika. Ja sumnjam u seksualnu orijentaciju njenu, vidite i sami da jos nije stupila u sek*ualne odnose sa Carem, ona se svim silama trudila da od javnosti sakrije da voli žene. U Parovima je varala Dejana sa ženom iz obezbeđenja, išle su u tajnu sobu i tamo ljubavile, čak i nakon rijalitija su nastavile aferu. Mutna je bre ko Dunav! Ona nije ni zaljubljena u Filipa, vidite i sami, to sve radi zbog plasmana! - tvrdi Marija za portal Republike.rs

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MladenBg

04.11.2021 06:29

Ovaj tupavi magarac, zavodnik, Filip vo ce da odlepi kada shvati da je Mina Vrbaski pravi andjeo u poredjenju sa ovim odronom. Cuj zaljubio se?!!!

Odgovori 16 8