ONA BI SA OBOJICOM PO MALO: Dalila postavila Caru ultimatum, zadrugarka će ponovo kod supruga u KREVET!

Autor:

Zadruga

03.11.2021

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević je razgovarala sa Filipom Carem o mestu gde će spavati. Dalila je donela odluku da ne spavaju više u izolaciji, već da pređu u spavaću kod Dejana, čime je iznenadila zadrugara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Dalila i Filip Car

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević odlučili su da stave tačku na brak, nakon što je ona priznala emocije prema Filipu Caru u "Zadruzi', ali od tada ne prestaje da šokira javnost, svakim danom isplivala njena neka nova mračna tajna, a milionski auditorijum, više nije ni u toj meri šokiran.

Naime, kako ovaj zaljubljeni preljubnički par, koristi svaki trenutak da provedu u izolaciji, gde imaju totalnu privatnost, danas je Dalila predložila njenom švaleru, da bi možda najbolje bilo da se vrate u zajedničku sobu, čime je stavila do znanja, da možda ipak nisu do kraja dogorele njene emocije prema suprugu.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan

Ne mogu više u izolaciji. Prljavo mi je tamo, hoću u krevet, hoću ljude oko nas - govorila je Dalila dok je Car nemo gledao.

- A i ako nam ne bude lepo, vratićemo se tamo - rekla je Dalila.

Kako li će dalje odvijati situacija, između ovog novopoečenog para, ostaje da vidimo, ali zasigurno je da im neće biti baš svejedno da razmenjuju nežnosti, naočigled svih zadrugara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vladica

03.11.2021 18:38

Svingerka.