DALILA ZBOG DEJANOVE MAJKE IZGUBILA BEBU: Puca brak, Dalila doživela nervni slom, pa šokirala istinom!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada ti, Biljana Dragojević, poručujem da ti nisam ja bila kriva za raspad porodice. Sada možeš da me kriviš ako ostavim tvog sina, a ja ću tebe večno kriviti za sve zlo koje si mi nanela

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Dalila Dragojević zbog Dejanove majke izgubila bebu

 
 Dalila Dragojević šokirala je izjavom da je zbog porodice Dejana Dragojevića, njenog supruga, izgubila bebu, i to dva meseca pre početka pete sezone "Zadruge". 


Naime, Dalila na sve načine pokušava da opravda svoje emocije prema Caru, a zbog toga je iznela nepoznate detalje iz njenog braka s Dejanom. Iako su izgledali kao savršen par, istina je izašla na videlo kada je Dragojevićeva priznala da joj muž baš i nije bio veran, te da joj je njegova porodica samo nanela bol. 

Dejan: Ne znam šta će biti s nama, videću kad pogledam šta si radila s Filipom 

Dalila: Uopšte mi nije dobro. Više ne znam ko sam. Njegovi su me uništi skroz, zbog njih se sve ovo dešava. Mislila sam da sam Dejanu oprostila neke stvari, očigledno nisam. 

Matora: Pokušavam sad da joj objasnim, nije ona zaljubljena, nego joj se dešava ludilo. Sve se zna kako ide kod vas, gradite kuću, sve vam ide po planu, a ovo je vozi. Nije mi se desilo vaše iskustvo, pa ne mogu ništa da kažem, ali vas razumem sve troje. 


Dejan: Iskreno ne znam kako da reagujem, ispašće da je nešto osuđujem. Uostalom, nije me prevarila. 

Republika

Foto: printscreen

Filip Car će sve da uradi za Dalilu

Car: Dalila, prevrnuću ceo svet da budeš moja!

Filip Car ne odustaje od Dalile Dragojević, pa priznaje da bi prevrnuo ceo svet da ona bude s njim. 


- Očekujem samo da budeš dobro i da ne plačeš. Sam za sebe bi bio monstrum da želim nešto loše. Rekao sam nekome, daješ mi neke naznake, ali to ništa ne mora da znači. Da nisi udata, bila bi sa mnom, prevrnuo bi ceo svet da to bude tako, ali jebiga, ne očekujem ništa od tebe. Od tebe sam i previše dobio. Ti odaberi kako želiš da se ovo nastavi, da li ćemo pričati ili ne, da li ćemo se družiti ili ne - rekao je Car.


Dalila: Molim te, dovedi tu debilnu facu u normalu, usrali su mi se tvoji u život, počevši od deteta pa nadalje. Moraš da me razumeš. Dva meseca pre rijalitija izgubim bebu, pa onda silni hormoni koji su me upropastili i uništili. Kome bi bilo dobro posle svega? Treba da budem normalna? Ajde, beži, molim te. 


Matora: Ona je luda sad i ne zna gde bije. 


Dalila: Ne znam gde bijem, ali znam koga volim. Međutim, preko nekih stvari ne mogu da mu pređem. Njegova majka Bilja me je proklela, zbog stresa sam izgubila bebu. Za sve u životu sam joj kriva. 


Dejan: Sve te razumem, ali tek kada vidim šta si sve radila i pričala sa Carem, moći ću da kažem šta sam odlučio. Ne znam da li mi treba da nastavljamo. Znam da mene voliš, ali opet si uradila razne stvari. Vidi šta si sve javno ispričala. 

Dalila: Molim te, dovedi tu debilnu facu u normalu, usrali su mi se tvoji u život 


Dalila: Je l' bi ikada trpeo taj teret kao ja? Je l' bi trpeo da te niko ne voli da si odbačen? Sada ti, Biljana Dragojević, poručujem da ti ja nisam bila kriva, kriva sam tek sada, ali opet ne tebi, nego sebi i svom mužu! Neka bude i da je nisam zvala na rođendan, više me niko ne interesuje! 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vasar Tastine

09.10.2021 07:10

Ovoj su svi drugi krivi, jedino je ona "savrsenstvo bez mane". Zena umislila da je lepotica , da je pamena a u stvari je najgora sotona koja je ikada krocila u rijaliti. Uzela je ladno prvo mesto Raziji Bukvi.

Odgovori 44 15
Duksi

09.10.2021 13:05

"Od tebe sam i previše dobio". Kada to Dalili kaže Car da mu verujemo.

Odgovori 20 8
Makica

09.10.2021 17:32

Mahaluši i rugobi izoperisanoj, zvanoj "Dalila Moreno", za klijentelu Sukijevu, je kriva Biljana zato što ju je "proklela", a nije joj kriv abortus prve trudnoće u romskoj mahali, sa 16 godina, gde je bila udata za Eska, lokalnog, tuzlanskog probisveta, koji ju je tukao i maltretirao! Sada manipuliše i nabija krivicu sirotom Dekiju, kome je postala druga mama svojom voljom. Iz inata i održava ovaj neodrživi brak, jer se tako hrani i dokazuje svoju volju i bistrinu uma, a ne vidi da je plitka i tupava i lako predvidljiva... Očaj jedne nesrećnice, sa nasledjenim bipolarnim poremećajem ličnosti.

Odgovori 36 12