MINA VRBAŠKI DONELA ODLUKU KOJA JE SVE ŠOKIRALA: Zadrugarka prodaje Instagram profil, a OVO je razlog! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.09.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarka Mina Vrbaški odlučila je da proda Instagram profil kako bi novac koji zaradi mogla da da onima kojima je to najpotrebnije.

Republika

Foto: printscreen

Mina Vrbaški donela novu odluku u životu

 

Zadrugarka Mina Vrbaški donela je odluku u svom životu koja je sve pozitivno iznenadila. Naime, zadrugarka je odlučila da proda Instagram profil, a da novac da u dobrotvorne svrhe.

- Profil je na prodaju, novac ide u humanitarne svrhe, jer želim da pomognme deci kojoj fali novac za lečenje! Zainteresovani neka se javljaju! Sve uplati i ostala procedura biće objavljena na profilu da pojedini ljudi ne pomisle da je prevara! Hvala vam svima što ste bili uz mene i pružili mi toliku podršku sad je red da ja malo podržim decu kojoj je potrebna pomoć! - napisala je Mina Vrbaški. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Vrbaski (@minavrbaski)

 

Minin profil može da se unovči i preko 1. 000 evra, s obzirom na to da broji preko 200 hiljada pratilaca. Ovo nije prvi put da zadrugarki imaju ovakav gest, pre Mina to je uradio i Stefan Karić, koji je svoj Instagram nalog prodao i novac udelio u dobrotvorne svrhe. 

Mina je ovim gestom želela da podigne svest svojim pratiocima da je naše malo nekome sve.

Republika

Foto: pink.rs

Mina Vrbaški otkrila da prodaje Instagram profil

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Duksi

30.09.2021 13:19

Ništa joj ne verujem. Mnoge ljude je prevarila za pare.

Odgovori 11 0