SANJA STANKOVIĆ ŽESTOKO OPLELA PO MENSURU! Lep je dečko, ali provokator: SVE RADI ZBOG KADRA!

Autor:

Zadruga

29.09.2021

12:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Stanković bila je gost emisije ''Pitam za druga'' gde je komentarisala učesnike pete sezone ''Zadruge'' pa se dotakla i Mensura kog je opasno potkačila.

Republika

Foto: Youtube/zadruga official

Sanja Stanković oplela po Mensuru Ajdarpašiću

Bivša zadrugarka Sanja Stanković bila je gost emisije "Pitam za druga", gde je pričala o rijalitiju i trenutnim učesnicima ''Zadruge 5''.

Naime, ona se u jednom trenutku dotakla Mensura Ajdarpašića, inače izabranog za najagresivnijeg u Beloj kući od strane učesnika.

 

 

- Pročitala sam nešto na portalu, toliko su mi iritantni... Na početku kad su ušli, mislila sam da je Mensur divan dečko, da se promenio od "Zadruge 3". Delovao mi je kao simpatičan momak, ali on je očigledno provokator, ne volim takve tipove. Mislim da se sve namerno radi zarad nekog kadra, ne znam ni ja već čega... Jako je iritantan, stvarno jeste lep, sladak dečko, to stvarno stoji – rekla je Sanja Stanković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading