PUKLA RIJALITI LJUBAV? Raskinuli Dragana i Šebez, evo šta se desilo! (FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

15.09.2021

07:36

Kao bomba odjeknula je vest da su rijaliti ljubavni par Dragana Spasojević i Stefan Šebez radkinuli!

Kako portal Republika.rs saznaje, Dragana Spasojević i Stefan Šebez više nisu zajedno, nakon dva meseca po završetku rijaliti, sad već bivši ljubavni partneri stavili su tačku na njihov odnos. Dragana i Šebez su delovali kao savršen par, nisu imali ispade u javnosti po izlasku iz ,,Zadruge 4”, ali izgleda da im nije išlo u ljubavi.

Iako su planirali zajednički život koji su nedavno i otpočeli, putovanje u Dubaiji, do svega toga izgleda neće doći.

Kako smo saznali, Dragana je u ljutnji i besu odlučila da obriše sve slike sa Šebezom, a potom su se, kako to inače biva, otpratili sa Instagrama.

Ognjen Bogdanović

Dragana Spasojević i Stefan Šebez se posvađali

Izvor blizak Dragani i Šebezu nam je otkrio da su oni raskinuli, razišli su se, jer je u poslednjih nekoliko nedelja dolazilo do razmirica.

-Dragana i Šebez su raskinuli, posvađali su se, jer se više nisu razumeli. Ja ne bih da pričam na koji način su raskinuli, to ako budu hteli njih dvoje javno, neka ispričaju. Dragani je baš krivo, a vidim da ni Šebezu nije kao svejedno. Možda se pomire, ne znam, ali za sada su ljuti jedno na drugo. Meni je Šebez postao drag, ali mislim da na njih dvoje utiču dosta drugi ljudi - govori izvor blizak Dragani i Šebezu za portal Republika.rs.

instagram.com

Dragana Spasojević i Stefan Šebez se otpratili sa Instagrama

 

Ostaje nam da vidimo da li će njih dvoje progovoriti, do sada se nisu oglasili ni Dragana, ni Šebez.

Komentari (0)

Loading