ISPLIVALE GOLE SLIKE VIKI MITROVIĆ IZ ZADRUGE: Ima BOGATOG dečka koji joj je platio SILIKONE, a sa mužem sestre imala AFERU! (VIDEO/FOTO)

Autor: Ognjen BOGDANOVIĆ

Zadruga

09.09.2021

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekstravagantna zadrugarka Viktorija Mitrović napravila je pometnju u rijalitiju kada je priznala da je imala aferu sa mužem svoje sestre NIkolom Grujićem, a sada su isplivanje njene potpuno nage fotografije na kojima je pokazala silikone koje joj je platio bogati dečko.

Republika

Foto: instagram.com/viki_mitrovic_official

Isplivale gole slike Viktorije Mitrović

 

Nova zadrugarka Viktorija Mitrović veliku pažnju privukla je gledaocima rijalitija ,,Zadruga" i pre samog ulaska, zbog njenih izjava u medijima. Tokom sistematskog pregleda mi smo popričali sa Viktorijom, gde nam je otkrila šokantne detalje o svom životu, pa je priznala da ima bogatog dečka kog čuva od očiju javnosti, ali da njegov novac troši za lagodan život i skupe krpice. 

Nakon što je ušla u rijaliti, Viktorija je priznala da je imala čak sedam afera sa poznatim zadrugarima, od kojih se dvojica nalaze čak sada u ,,Zadruzi 5", ali za sada nije htela da im otkriva identitet, a za jednog je tvrdila da tek treba da uđe na imanje u Šimanovcima. Spremna da svoj život ogoli do koske, Viktorija nam je priznala da ima čak i četvorogodišnje dete, ali o tome ne želi da priča. Ističe da je u rijaliti ušla zbog promocije, ali i zbog novca, jer želi da zaradi za dete.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Viktorija Mitrović krije imućnog dečka

 

Inače, dolazi iz Kragujevca, a poznata je po mnogim aferama sa muškarcima, jednom je čak i posvetila tetovažu na ruci. Ono što je šokiralo javnost jeste da je Mitrovićeva imala aferu sa mužem njene sestre, koji se takođe nalazi u rijalitiju.

U pitanju je Nikola Grujić, koji je po zanimanju pevač, a pored estradnog posla, on se bavi i psihologijom, koja mu je puno pomogla u životu, a definitivno da će mu ta struka trebati u odnosu sa ostalim zadrugarima.

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Viktorija Mitrović imala aferu sa sedam zadrugara

 

Na internetu su se pojavile potpuno nage fotografije zgodne i atraktivne zadrugarke, koje je čak i ona podelila sa svojim pratiocima na Instagram profilu. Viktorija nam je otkrila da je silikone platila od novca koji je dobila od imućnog dečka, koje je ponosno istakla na ovim fotografijama. 

Inače, Viktorija je postala poznata i po tome što je imala aferu sa rijaliti igračem i bivšim dečkom Maje Marinković, Markom Janjuševićem Janjušem, te su na Instagramu isplivale njihove zajedničke fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading