OTKRILA DA LI ULAZI U ZADRUGU 5! Luna: Ovaj put imam baš debeo razlog za to! SVI U ŠOKU!

Autor:

Zadruga

01.08.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrila da li ćemo je gledati u narednoj sezoni!

Republika

Foto: Republika.rs/G.D

Luna je oktrila da li možemo da je očekujemo u rijalitiju!

Već danima unazad se polemiše o tome da li će Luna Đogani biti deo "Zadruge 5", posebno se pričalo da sa njom uđu i njen suprug, koga je i upoznala u rijalitiju, Marko Miljković i ćerkica koja bi u septembru napunila 3 meseca, Mia Miljković.

Ipak Luna je rešila da stane na kraj ovim spekulacijama, te je putem svog jutjub kanala otkrila da li će zaista ući u rijaliti:

 

 

- Ne želim da bilo ko misli da ću uopšte razmišljati o tome, ikada više, a kamoli pristati i ući. Ovaj put imam baš debeo razlog za to. Moj život je onako kako sam uvek želela da bude, srećna sam, sve mi ide, posao i privatni život. Ja sam super. U rijaliti sam ulazila kada nisam bila dobro i kada sam morala da uđem, to je bio moj način da budem dobro i da sebe nekako izvučem iz tih nekih rupa u koje sam upala. Sad nemam ni jedan jedni razlog zbog kog bih ušla u rijaliti. Ispunjena sam maksimalno. Nikada, nikada neću ući bilo gde. To je moja prošlost. Moja budućnost je moj slobodan život, porodica, muž, dete, na to ću biti fokusirana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andreja

02.08.2021 06:24

Neka se javi kada proda stan bez terase.