(FOTO) NEVIĐENI SKANDAL! Sanja Stanković u vezi sa BIVŠIM ZADRUGAROM, prevario je svoju suprugu sa njom!

Autor: Republika

Zadruga

30.07.2021

20:10

Ovome se niko nije nadao!

Republika.rs

Sanja sa starim zadrugarom u vezi?

 

Starleta i bivša zadrugarka Sanja Stanković šokirala je sve kada je izbacila stori sa muškarcem, a svi su prepoznali da je u pitanju nekadašnja rijaliti zvezda.

Instagram.com

Sanja sa Edisom u vezi?

 

On je prevario suprugu javno pred kamerama u Zadruzi 3, a u pitanju je Edis Edo Fetić. Naime, Stankovićeva je izbacila fotografiju na kojoj se vide muške noge u patikama, a ono što su svi primetili jeste da iste takve ima i Fetić.

Poznato je da je Edis bio u vezi sa Draganom Mitar dok je varao svoju tadašnju suprugu Zilhu i majku njegove dece. Međutim, oni su u jednom trenutku raskinuli, a nedavno su ponovo uplovili u ljubavnu romansu, zbog čega su svi šokirani ostali. 

Instagram.com

Sanja sa Edisom u vezi?

Zbog ove estradne bombe mnogi su napravili haos na društvenim mrežama, a svi se pitaju kako će Dragana odreagovati kada ovo bude videla.

Komentari (1)

Loading
VESELIN

31.07.2021 12:24

UKAPIRALA SANJA DA MISEL NEMA PRODJU KOD NARODA.NAROD SE JOS VODI DA JE SABAN SAULIC HVALIO PEVANJE ALEKSANDRE PRIJOVIC I DARKA LAZICA MISELA NIKADA NIJE NI SPOMENUO IAKO SU RODJACI.MISEL NEMA HARIZMU TO JE VIDEO SABAN A TO VIDI I NAROD.