(FOTO) JEZIV PODLIV NA NOZI MALOG ŽELJKA: Svi se raznežili zbog poruke koju je Miljana poslala sinu, a kad vidite ovaj STRAŠAN detalj biće vam loše!

Autor: Republika.rs

Zadruga

27.07.2021

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se to desilo?!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Danas sinu proslavlja treći rođendan!

Željko sin Miljane Kulić, danas proslavlja 3. rođendan, a ona se tim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Kulićeva je želela javno da iskaže koliko joj sin Željko znači u životu i koliko je srećna što ga ima pored sebe.

Foto: Instagram/printscreen
Okačila je mnoge njegove nepoznate slike!

- Ulepšao si svaki moj dan i svaki događaj, upotpunio svaku prazninu i odagnao svaku tugu. Ti si najveća sreća koju sam dotakla i najvrednije što mi je život darovao. Najvažnija stvar koju sam u životu uradila je što sam postala tvoja majka. Srećan rođendan bebice moja - napisala je Miljana Kulić na svom Instagram profilu.

Međutim, mnogim je promakla jedan stravičan detalj na slici malog Željka. Naime, svima je pažnju privukla velika modrica na Željkovoj nozi.

RepublikaFoto: Instagram/printscreen
Ova modrica zabrinula je mnoge!

Nije poznato kako je zadobio povredu, ali moguće je da se povredio dok se igrao sa drugom decom. Deca u tom uzrastu su aktivna, mnogo trče i vrlo je moguće da se sapleo ili udario o neki predmet na igralištu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anđela

28.07.2021 09:29

Majka ga ne čuva a baka i deka bolesni. Majka se švalera po etno selima.

Odgovori 11 0