(FOTO) GOLA ISTINA O JANJUŠU I ŠA: Otkrivena takmičarka Zadruge 5! Pevačica rešila da obelodani istinu o TAJNAMA IZ KREVETA MOĆNIH MUŠKARACA!

Autor:

Zadruga

18.07.2021

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je budu videli, zadrugarima neće biti dobro!

RepublikaFoto: Promo foto
Zadruga

Rijaliti format Zadruga 5 biće ujedno i poslednja sezona, kako je najavio vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, zbog toga se dosta spekuliše ko će sve biti povlašćen da bude deo ovog projekta.

Jedna srpska pevačica odlučila je da otrkije da će se baš ona pojaviti na imanju i da će otkriti sve tajne o bivšim zadrugarima, a na njenoj listi su Marko Janjušević Janjuš i Nenad Aleksić Ša, ali oni nisu jedini.

U pitanju je Nataša Maza, tran pevačica, koja je već imala ljubavne afere sa muškarcima iz rijalitija, pa se tako pojavila u rijalitiju Farma, kada se susrela sa farmerom Lepomirom Bakićem, koji ni tada nije hteo da prizna njene tvrdnje.

Foto: instagram.com
Nataša Maza najavila ulazak

- Otkrivam istinu o Petru, Janjušu, Ša i jednoj zadrugarki - napisala je Nataša.

Na Instagram profilu Nataša je okačila stori kojim je najavila njen ulazak, a potom i dodala da će se otkriti istinu o svemu o čemu se do sada ćutalo.

Foto: instagram.com
Natašina najava za Zadrugu 5

- Uskoro, gola istina, Zadruga 5 - dodala je Maza.

Sigurno da mnogima neće biti dobro kada je budu ugledali u karantinu, a budući da se opasno naoštrila sa tajnama, definitivno da će biti napeto.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading