Kristina u vezi sa KRIMINALCEM koji je HTEO DA UBIJE Kristijana: SVE JE BILO UNAPRED ISPLANIRANO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Spalević navukla Kristijana u zamku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, E-Stock
Kristijan Golubović i Kristina Spalević

Kristina Spalević je u vezi sa kriminalcem koji je ljuti neprijatelj Kristijana Golubovića, a njoj je dao instrukcije kako da ga zavede da bi mogao da mu se osveti kada se "Zadruga" završi, ekskluzivno saznaje Rijaliti!


Iako je učesnik četvrte sezone "Zadruge" i zvanično poslednji kriminalac iz devedesetih, oduvek bio veoma oprezan kada je ulazio u odnose sa ženama, ali i s ljudima u rijalitiju, izgleda da su godine učinile svoje i da njegova opreznost popušta. Naime, on veruje da posle toliko godina nema više ko da mu se sveti i da nema onih koji mu nisu oprostili stare dugove, ali gadno se prevario! Kako saznajemo, on je upravo meta osobe koja je veliko zlopamtilo i koja je dočekala svojih pet minuta za hladnu osvetu.

 Kristijan me je zeznuo i nije mi za jednu kombinaciju isplatio oko 80.000 evra. Gmaz će sada sve platiti, rekao je Novopazarac


- Kristina je mutna kao najmutnija reka, ta devojka je opasna, ali to ne pokazuje. Od nje nikada nećete čuti da nekome preti, da se kune u jake ljude. Ona glumi glupavu i naivnu, takvo lice joj odgovara da se sakrije. Da bude prikrivena. Iako priča da je pevačica, ona se bavi svime samo ne pevanjem. Šuruje sa mafijašima i s njima obavlja razne stvari. Nije joj strano ni zelenašenje, kao ni navlačenje bogataša. Ona je već neko vreme u seks-šemi sa jednim mafijašem iz Novog Pazara. To je opasan kriminalac, čovek koji nimalo nije naivan. Kristina i on su se spanđali na jednom od njenih šatro nastupa. Odlepio je za njom, od tada su održavali seksualne odnose i on joj je finansijski pomagao. Davao joj je pare jer ju je zavoleo. Nije ni slutio da će mu upravo Kristina biti put do osvete koju je namenio Kristijanu Goluboviću - priča jedna pevačica koja se družila sa starletom iz "Zadruge" i bila do detalja upućena u sve njene mutne radnje, jer su delile sobu gde god su putovale i imale zajedničke tezge.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristina Spalević


- Taj kriminalac ima neraščišćene račune sa Kikijem. Kada je čuo da Kristina ulazi u "Zadrugu", odmah ju je zvao da se vide. Brzinom svetlosti je došao do Beograda da razrade plan uništenja poslednjeg kriminalaca iz devedesetih. "Ta nakaza Kiki mi je ostao dužan 80.000 evra. Mi smo se mnogo družili, jeo je kod mene. Spavao u mojoj kući i krio sam ga od murije. Kristijan me je zeznuo i nije mi za jednu kombinaciju isplatio oko 80.000 evra. Gmaz je otišao u zatvor i mislio je da sam mu ja to zaboravio, ali ne. Ja sam, mala moja, svih ovih godina razmišljao kako da mu se osvetim, a da ga zaboli mnogo. Ti si moja nagrada kojom ću da ga bacim na dno. Sada će mi sve platiti", rekao je Novopazarac tada Kristini. Ona je bila uzbuđena i naložena da uradi to što joj je rečeno. Jednostavno, uvek je sebe videla kao deo mafije, kao mafijašicu. Hvalila mi se da će to biti uloga njenog života. Ona tamo nije zbog honorara ni zbog slave, ona je tamo da uništi Kikija - nastavlja njena prijateljica koja nam dalje navodi šta je plan kriminalca i kako sve za sada teče po planu. On zadovoljno trlja ruke i presrećan je jer je starleta uspela u instrukcijama koje joj je on dao.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Kristijan Golubović

- Novopazarac je razradio s njom plan i rekao joj kako da se ponaša i šta Kiki voli. Kako će najlakše da ga zavede i dođe do njegovog srca. On je imao prilike mnogo da gleda kakve su devojke zavodile Kikija i znao je na šta pada. "Mala, samo budi luda, budi nadrkana, ponašaj se kao ženski brat. Ponašaj se kao da si mu ortakinja. Ima da padne na teme. Ti si fizički ono što on voli. Jaka si u telu. On ne voli nežne i mlohave. Samo žestoke kučke. Ako uspeš da ga zavedeš, imaš od mene šta god želiš", rekao je on. Tako je i bilo, Kristina mu je našla žicu i Kristijan je odlepio za njom. On i ne sluti kako će da ga navuče kada izađe iz "Zadruge" i da bukvalno mogu da ga ubiju. On će da bude s njom i da ga navuče mečki na rupu. Kada bude video da je nasankan, mislim da će da poludi. Moraće da da dobar deo honorar Novopazarcu ukoliko bude mislio da mu glava ostane na ramenu. Ma to će biti baš težak udarac za njega. Ostavio je ženu zbog Kristine, koja ga je navukla u ime neprijatelja s kojim se kreše, a kome on duguje 80.000 evra - završava starletina bliska prijateljica.

 

Foto: printscreen/RTVPink

Kiki i Spalevićka slomili krevet tokom seksa!

Kristijan Golubović i Kristina Spalević su bili u hotelu, u kojem su proveli dve nedelje, a svake večeri su imali seks, usled čega je bračni krevet pukao. Naime, s obzirom na to da je on dve nedelje bio vođa, došlo je vreme da ove nedelje napusti hotel. Njih dvoje su počeli da sređuju hotelsku sobu, a pored toga i da popravljaju krevet koji su slomili dok su imali vrele akcije. Uzalud su se trudili da sastave daske koje su bile na sve strane.

 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kiki: Kunem se u decu da ću je*ati Miljanu i da ću da je snimam!

Kristijan Golubović se zakleo u dvoje dece da će se snimati dok bude imao seks sa Miljanom Kulić. Starleta iz Niša je ustala za crnim stolom i pred svima rekla da ne želi da ima više bilo kakvu komunikaciju s krimi-momkom, što je njega izvelo iz takta:
- I samo da kažem Kristijanu da mi se više ne obraća! Ja sam mašinicu slomila dok sam se svađala sa dečkom. Od ovog trenutka nikakva komunikacija - odlučila je Miljana, a onda su usledile užasne pretnje:
- Unosio sam ti se u pi*ku! Da li si tražila od mene da te je*em? Kunem vam se, kad se budemo videli posle rijalitija, snimaću Miljanu dok je je*em, sada sam slobodan. U dvoje dece se kunem da si me molila da te je*em - vikao je Kristijan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading