(FOTO) NISAM IMALA NAMERU DA SE SVETIM ALI NAMESTILO SE: Nakon javnog raskida Ša i Tare Simov USLEDIO ŠOK OBRT!

Autor:

Zadruga

21.05.2021

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon raskida usledio šamar realnosti!

RepublikaFoto: E-Stock/ Časlav Vukojičić
Tara Simov poslala brutalnu poruku!

Nakon što je Nenad Aleksić Ša javno ostavio Taru Simov u svom obraćanju u rijalitiju Zadruga ona je osetila potrebu da se takođe oglasi na svom Instagram nalogu.

Naime, sveni smo da Simova redovno prati dešavanja u rijalitiju iz razloga što je njen sada već sadašnji dečko još uvek tamo, ali nismo bili ni svesni da će uslediti ovakav splet događaja nakon njenog izlaska.

Ona je oglasila na Instagramu nakon još je Ša kontantno pljuvao po njoj u rijalitiju tokom celog jučerašnjeg dana i poslala mu jasnu poruku.

- Ja sam ti oprostila, ti sebi nećeš moći, što si otišao kada si mi bio najbliži, što si me oterao kada sam pomislila da bih mogla da te zavolim. Nisam imala nameru da se svetim ali namestilo se i sada odlazim, bez pozdrava, sada kada sam ti najbliža. I znaj da spavaću mirno, sutradan kada ustaneš zadovoljan jer znaš da te neko čeka. I neće mi razbiti san kada umesto mog glasa začuješ "Birate nepostojeći broj", jer previše si mi snova razbio, ovaj ti ne dam, ovaj sanjam sama, kada već ti nisi umeo da sanjaš o sreći sa mnom. I nikada nisi uspeo da me zavoliš jer nisam želela da molim za tvoju ljubav jer nisam želela da preklinjem - stoji u citatu koji je objavila diskvalifikovana zadrugarka Tara Simov, a verujemo da se odnosi na nedavni raskid sa reperom.

Foto: Instagram/printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Goran

21.05.2021 08:49

Tara zaboravila da je ona njega vredjala, udarala i ostavila.